Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

Originální Gurmánské akce v roce 2018: Kuchaři do domu připraví zážitkové gurmánské akce


Ilustrační fotografie

Představujeme slíbené NOVINKY na gurmánské akce a zážitky. Gurmánská společnost KUCHAŘI DO DOMU na Vaši firemní akci zajistí kuchaře, zážitkový catering nebo kompletní catering až do 2000 osob.

Co je nového? Rozšiřujeme tým VIP kuchařů a zážitkového cateringu. Zajistíme exkluzivní prostory restaurací v Praze, okolí Prahy, v Čechách a na Moravě. Možno objednat oslavy přímo u Vás, narozenin, rautu, párty, catering na firemní akce, zábavný kulinářský teambuilding, svatbu, grilování, lekce vaření aj. 
Sami si můžete vybrat ověřeného kuchaře nebo catering. 100 kuchařů z celé ČR. Vyberete si nejlepší nabídku menu a cenu.
 

Jaké novinky jsme pro Vás připravili?
Kuchaři do domu připraví ZÁŽITKOVÉ GURMÁNSKÉ AKCE v roce 2018:
1. Originální DEGUSTACE PARFÉMŮ S GURMÁNSKOU 6 CHODOVOU VEČEŘÍ! – zajímavosti o vůních, parfémech a degustační menu složené z květin, bylin, koření, které je obsaženo v parfému (například levandulové, jasmínové, z růží, vanilkové…). Spojení krásných vůní s gurmánskými zážitky. Profesionální a skutečně unikátní show v ČR.
2. Tematický večer „ARGENTINSKÉ STEAKY s argentinskými kuchaři“ - výborné argentinské steaky skloubené s kvalitním argentinským vínem, 4 chodová večeře a večer se španělským zpěvem, hudbou a tancem.
3. Zábavná ŠKOLA ČEPOVÁNÍ PIVA - ve vybrané restauraci nebo přímo u zákazníka s mobilním výčepem. Možno spojit se zážitkem Degustace pivních speciálů a Párování piva s jídlem.
4. Oblíbená GRILOVACÍ TRŽNICE - Zajímavá obměna tradičního grilování. Jedná se o tabuli, kde si může host vybrat z širokého sortimentu čerstvých mas, ryb, mořských plodů, zeleniny a příloh připravených na ledu. Host si nejdříve očima vybere, na co má chuť, a kuchař vše následně griluje.
5. Luxusní - DEGUSTAČNÍ 5 CHODOVÁ VEČEŘE  SE ZNÁMÝM VIP KUCHAŘEM   
6. FRANCOUZSKÁ GASTRONOMIE - 5 chodová zážitková večeře s VIP kuchařem, soutěžil na kulinářské světové olympiádě za Francii
7. Speciální - KURZY VAŘENÍ S PIVEM přímo u Vás nebo ve studiu. Vybraní mistři kuchaři jsou vyškoleni přímo v pivovaru na pivní degustaci.
8. Kulinářské show – TANČÍCÍ VAŘEČKA! Nemáte čas? Že nelze uvařit do 5 minut? Mistr kuchař uvaří při hudbě do 5 minut dvouchodové menu! Renomovaný šéfkuchař, který vaří na Pražském hradě a vařil pro naše prezidenty patří mezi kuchařskou elitu v ČR.
9. V angličtině - CHLEBÍČEK: Český vynález se 100 letou tradicí - ochutnávka různých variant chlebíčků, zajímavé vyprávění o tradici chlebíčku spojené gurmánskou večeří od VIP kuchaře. VIP kuchař pracuje na velvyslanectvích, působil na Pražském hradě, vařil jako osobní kuchař pro bývalého ministra.
10. PÁROVÁNÍ piva s jídlem - 5 chodová večeře - 5 druhů piva a k nim 5 různých vhodných pokrmů
11. DEGUSTACE pivních speciálů
12. KOLUMBIJSKÁ KUCHYNĚ - tematický večer s rodilou kolumbijskou kuchařkou - 6 chodová večeře, zajímavosti a vyprávění o jihoamerické kuchyni
13. JIHOAFRICKÁ KUCHYNĚ - tematický večer s VIP kuchařem, který působil v JAR pod záštitou Velvyslanectví ČR. 6 chodová večeře, zajímavosti a vyprávění 
14. SUSHI kolekce - s VIP kuchařem-sushimanem - raut sushi a live cooking   
15. AKADEMIE GRILOVÁNÍ - ukázkový kurz grilování s rautem a degustací - steaky, různá masa, zelenina, sýry, nakládání, grilovací směsi a omáčky
16. MOŘSKÉ PLODY A RYBY -  5 chodová zážitková večeře s VIP kuchařem-špičkou v oboru
17. KURZ ZDRAVÉ VÝŽIVY - ukázkový kurz s degustací nebo přímou účastí zákazníků, mistr kuchař-specialista připravuje jídelníčky pro sportovce
18. DEGUSTAČNÍ 3 CHODOVÉ MENU SLOŽENÉ Z VÍTĚZNÝCH OLYMPIJSKÝCH POKRMŮ na Světových kuchařských olympiádách, kde soutěžili naši mistři AKC ČR a přivezli medaile. Menu uvaří renomovaný člen Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů, který se osobně zúčastnil již 4 světových kuchařských olympiád. Ukáže Vám dokonce své cenné medaile a ocenění. Například bronzová medaile z Erfurtu 2016. Patří mezi opravdovou špičku v oboru.
19. ČESKÁ ZABÍJAČKA 
20. ROŽNĚNÍ SELETE                                                                
21. Další zážitkové akce:                              
Poskládej si svůj hamburger
Vinná degustace s regionálními sýry
Mobilní kasino
Fire show
Barmanská show


OBJEDNAT AKCI: ZDE nebo info@kucharidodomu.cz, tel. 777 136 103

Samozřejmě pro gurmány DÁRKOVÉ POUKAZY Kuchaři do domu – v tištěné nebo elektronické podobě. Zcela originální kulinářský dárek na Vánoce bez front v obchodě. Pro rodinu, zaměstnance, kolegy, přátele. Hodnotu poukazu a svého kuchaře si vyberete.
1. Gurmánské zážitky s osobním kuchařem
2. Lekce vaření s osobním kuchařem
3. Romantická večeře přímo u Vás
 

VÝJIMEČNÉ SLUŽBY Kuchařů do domu a catering:
1. Výběr z 25 světových kuchyní a profesionálního kuchaře, který Vám mezinárodní delikatesy připraví.
2. VIP kuchař přijede dokonce přímo za Vámi – domů, na chatu, do zázemí firmy nebo klubu, pronajatých prostor.
3. Zážitkové čerstvé vaření nebo catering od známého profesionála.
4. Sami si vyberete svého kuchaře v seznamu a víte, kdo Vám vaří. Výběr ze 100 kuchařů, cateringu, nabídky menu a ceny podle zadání zákazníka.
 

VÝHODY:
1. Ušetříte cenný čas – nákupy, vaření, servírování, úklid kuchyně. Kuchař se o všechno postará. Přiveze inventář.
2. Pobavíte se a hlavně si užijete oslavu se svými hosty. Můžete se jim plně věnovat.
3. Ušetříte práci a starosti. Oslava bez práce, bez starostí!
4. Oslava v příjemném soukromí – domova, zahrady, zázemí klubu, firmy, chaty, i pronajaté prostory. Žádné neosobní salonky.
5. Ušetříte peníze. Na čem? Například na ceně alkoholických a nealkoholických nápojů.
6. Doporučíme Vám ověřeného profesionála s výbornými referencemi zákazníků.
7. Zajistíme Vám prostory na akci po domluvě.

 

KOLIK TO STOJÍ?
Cena se stanovuje individuálně podle typu akce a podle domluvy se zákazníkem. Stanoví se cena menu na osobu podle požadavků zákazníka. Mistr kuchař pošle nabídku menu a cenu. Obvykle se cena za hodinu práce kuchaře pohybuje mezi 300 - 500 K/hodinu práce.

Kompletní širokou nabídku Kuchařů do domu pro zajímavost najdete na webové straně wwww.KuchariDoDomu.cz.
 

V případě dotazů a potřeby nás neváhejte kontaktovat osobně nebo ZADEJTE POPTÁVKU: ZDE.
Informace: Mgr. Ivana Bachtíková, email: scanactplus@seznam.cz , tel.: 777 136 103, www.KuchariDoDomu.cz

Fotogalerie
Degustace parfémů s gurmánskou večeří, akce Kuchaři do domu, foto: Samphotostock/belchonock Gurmánské zážitky s Kuchaři do domu, foto: Samphotostock/belchonock Originální degustační menu, kuchaři do domu, foto: Samphotostock/belchonock Gurmánské zážitky s Kuchaři do domu, foto: Samphotostock/ Catering s Kuchaři do domu, foto: Samphotostock/ Zážitkový catering na firemní akci, s Kuchaři do domu, foto: Samphotostock/ Firemní večírek s Kuchaři do domu, foto: Samphotostock/ Firemní raut s Kuchaři do domu, foto: Samphotostock/
Ostatní

Hostinec a penzion V Holi

Hostinec a penzion V Holi se nachází v Průhonicích, v atraktivní lokalitě Prahy. Hostinec s ubytováním provozuje špičkový známý šéfkuchař a bývalý gastromanažer několika pražských restaurací - Ondřej Koubek.

čtěte více...

Recenze: Firemní grilování s ověřenými Kuchaři do domu

Čtete recenze? Jsme blázni do vaření a gastronomie. Spolupracujeme již 7 let s ověřenými renomovanými šéfkuchaři, kteří svou práci milují. Lásku k vaření a gastronomii zcela předávají svým zákazníkům. Přečtěte si recenzi zákazníka.

čtěte více...

Penzion Matula v Krkonoších: Relaxační teambuildingy a workshopy vaření

Užijte si v Penzionu Matula relaxační teambuilding nebo workshop vaření pod vedením renomovaného šéfkuchaře Martina Bezchleby. S ubytováním, restaurací s domácí kuchyní, barem, grilováním na terase a relaxem v krkonošské přírodě.

čtěte více...

Online kurz vaření 3 chodového menu: Vařte společně s TOP šéfkuchařem!  

Naučte se vařit jako šéfkuchař. Vařte 3 chodové menu na online kurzu vaření v přímém přenosu s TOP šéfkuchařem. Stačí se jen online připojit. Suroviny si sami běžně nakoupíte. Šéfkuchař vaří s vámi, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti.

čtěte více...

4 online kurzy vaření: Vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem!

Užijte si online kurz vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem. Vaří s vámi, radí, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti. Vyberte si ze 4 druhů oblíbených mezinárodních kuchyní. Kulinářský teambuilding pro firmy i veřejnost.

čtěte více...

3 online kurzy vaření: asijská, italská, 4 evropské kuchyně

Kulinářský temabuilding bude! Nudíte se doma? Rádi vaříte? Vyberte si a užijte online kurz vaření s certifikovaným šéfkuchařem. Vyberte si svou oblíbenou kuchyni.

čtěte více...

Online kurz s králem sushi! Vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu

Plánujete teambuilding nebo firemní večírek v době koronaviru? Na online kurzu s králem sushi si užijte vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu. Naučíte se přípravě sushi.

čtěte více...

Doučování Liberec: Český jazyk ZŠ

Hledáte doučování pro vaše dítě? Kontaktujte nás! Poskytujeme individuální doučování českého jazyka v Liberci. Rádi doučíme český jazyk ZŠ.

čtěte více...

Pěkná reference: Rozlučka se svobodou s Kuchaři do domu

Krásné reference zákazníků na službu Kuchaři do domu nás vždy těší. Pěkná reference, rozlučka se svobodou je dalším potvrzením kvalitních služeb. Sympatický špičkový šéfkuchař pan Procházka je naprosto úžasný.
 

čtěte více...

Krásná reference zákazníka na kulinářské služby je ta nejlepší odměna. Přečtěte si ji!

Nadšení zákazníci jsou nejlepší referencí na kulinářské služby Kuchaři do domu a firem. Spolupracujeme nejen s ověřenými vysoce profesionálními kuchaři a lektory vaření, ale zároveň se sympatickými šéfkuchaři, kteří mají hezké chování k zákazníkům a příjemné vystupování.
 

čtěte více...

Zábavný relaxační kurz vaření na chatě: Vyberte si osobního lektora vaření

Rádi vaříte a učíte se novým věcem? Speciality mezinárodních kuchyní? Vařte společně s kuchařem domu a svými přáteli a užijte si zábavný relaxační kurz vaření na chatě. Parta přátel na vámi vybrané chatě vaří společně s šéfkuchařem.

čtěte více...

Relaxační víkendy s Kuchaři do domu

Milujte výborné jídlo? Jste unaveni po náročném týdnu? Relaxujte s osobním kuchařem, s Kuchaři do domu! Užijete si jednodenní kurz nebo víkend na chatě plný relaxace, zábavy, výborného jídla a sebevzdělávání v gastronomii.

čtěte více...

Catering na míru: Čerstvá kvalitní strava i diety do domu a kanceláří

Máte chuť na něco výborného? Řešíte speciální diety, kvalitní čerstvou stravu? Nemáte čas vařit? Využijte služby ověřených osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu! Vyberte si osobního kuchaře a catering!

čtěte více...

Reference zákazníka: Kurzy vaření mezinárodních kuchyní s kuchaři do domu

Certifikované lektory vaření mezinárodních kuchyní si můžete vybrat a objednat v seznamu osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu.cz. Kurzy vaření, lekce vaření probíhají přímo u zákazníka nebo gastrostudiu.

čtěte více...
Více z kategorie clanky naleznete ZDE