Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Kuchaři do domu – úvodní stránka
AKC ČR AKC ČR a WACS

Pečené filátko z aljašské tresky, restované brambory s rozmarýnem a barevnou paprikou


Ilustrační fotografie

 

Vyzkoušejte recept od známého a vysoce profesionálního šéfkuchaře Jiřího Faltyse. Mistr kuchař pro nás připravil a nafotil vlastní vynikající recept na pečené filátko z aljašské tresky. Čerstvé a kvalitní suroviny jsou základem přípravy jeho pokrmů. Inspirujte se a zkuste tento recept. Jiří Faltys - HODINOVÝ ŠÉFKUCHAŘ také exkluzivně poskytuje služby osobního kuchaře.


Postup:
Barevné papriky si očistíme, odjadřincujeme a nakrájíme na silné proužky. Syrové oloupané brambory si nakrájíme na silnější cca 1 cm plátky. Lze je také nakrájet na širší měsíčky. Pokud jsou brambory nové můžeme je péct i se slupkou. Oloupanou cibuli rozkrojíme na polovinu a nakrájíme také na plátky či měsíčky. To vše promícháme s nasekaným čerstvý rozmarýnem s olivovým olejem, solí, pepřem. Dáme na nízký plech a pečeme při 175°C po dobu cca 20 minut. Tresku si naporcujeme na jednotlivé porce, osolíme, opepříme, zakápneme lehce olivovým olejem a upečeme  dozlatova. Porci pečených brambor se zeleninou dáme na talíř a k nim položíme porci upečené tresky.
Dobré chutnání!

„Tento recept Vám exkluzivně připraví osobní kuchař Jiří Faltys – HODINOVÝ ŠÉFKUCHAŘ přímo u vás ve vašem domácím prostředí na vašich rodinných oslavách nebo firemních akcích.″

Autor: Jiří Faltys - HODINOVÝ ŠÉFKUCHAŘ
Zadejte vaši poptávku na kuchaře nebo catering či lekce vaření přímo ZDE.
Víte, že můžete objednat také originální DÁRKOVÉ POUKAZY na Gurmánské zážitky nebo Lekce vaření nebo Romantickou večeři? Objednávka dárkových poukazů je ZDE. Dárkové poukazy poskytujeme v tištěné nebo elektronické podobě.

Ostatní

Plněná žraločí zádová partie krevetovo-lanýžovým haše, přelévaná omáčkou Rouille

Plněná žraločí zádová partie krevetovo-lanýžovým haše, přelévaná omáčkou Rouille a doplněná růží ze sušené iberijské šunky je luxusní pokrm. Tento pokrm vám připraví VIP kuchař do domu Petr Škarda.
 

čtěte více...

Telecí plátky s liškovým krémem na fíkovém carpacciu

Recept od VIP kuchaře do domu.Telecí maso je velmi jemné. Exkluzivní kombinace lišek, fíků, italského vína dodá tomuto pokrmu originální chuť. Vyzkoušejte neobvyklou kombinaci surovin a užijte si gastronomický zážitek.

čtěte více...

TOP recept kuchaře: Hovězí pivní guláš Ferdinand

Milujete guláše? Máte rádi pivo? Velmi oblíbené je používání piva v kuchyni. Vhodnou ingrediencí je pivo do guláše. Známý moravský šéfkuchař použil černé pivo Ferdinand. Inspirujte se servírováním v chlebu.

čtěte více...

Nejzdravější tiramisu na světě!

Milujete kávu? Dopřejte si nejzdravější tiramisu na světě, které je připraveno z kávy Organo Gold 100% Arabica. Tato káva nezakyseluje a nepálí po ní žáha. Pochutnejte si na výtečné kávě a báječném tiramisu.
 

čtěte více...

Recepty: Koktejly a smoothies

Šest receptů z ovoce na koktejly a smoothies ideální na zdravou svačinku. Použijte čerstvé suroviny, nejlpe z vlastní zahrádky. Nebudete litovat, děti je milují. Inspirujte se recepty na obrázku.

čtěte více...

Koktejl American Fizz

Koktejl American Fizz není alkoholický recept. Profesionálně vám jej připraví renomovaný barman a pobaví vás při barmanském show. Originální zábava pro vaše hosty.

čtěte více...

Koktejl Cuba Libre

Koktejl Cuba Libre je oblíbený alkoholický koktejl. Kdo má rád colu, tak tento nápoj je ten pravý pro vás. Připravte pro své hosty tento koktejl nebo si objednejte barmanské show od profesionála.

čtěte více...

3 nejoblíbenější koktejly: Piňacolada, Mojito, Sex on the Beach

Mezi 3 nejoblíbenější koktejly patří Piňacolada, Mojito, Sex on the Beach. Který máte rádi právě vy? Preferujete vodku, rum nebo likér? Osvěžujíci koktejl přijde vhod na párty s přáteli. Podívejte se na recepty a připravte si správné nápoje na míchání koktejlů.

čtěte více...

Jarní salát s chřestem a bylinkami

Chřest je úžasná rostlina, kterou čerstvou najdeme v našich obchodech pouze v jarních měsících. Jeho cena bývá vyšší a proto, když už si ho koupíme, důkladně zvážíme, co z něj vlastně uvaříme za lahůdku.
 

čtěte více...

Recept: Mrkvánky s povidlím

Nabízím vám další zdravou variantu skvělé svačinky nebo pamlsku nejen pro vaše ratolesti. Pokud totiž vynecháte cukr na obalení, tak věřte, že ve chvíli, kdy i vás bude honit mlsná, vám tato dobrota všechny chutě zažene. Navíc se výborně hodí třeba k odpolední kávičce.
 

čtěte více...

Tofu špízy

Blíž se léto a je nejvyšší čas se začít chystat do plavek. Zima byla letos dlouhá a krutá a proto je potřeba změnit jídelníček. Proto se s vámi nyní podělím o jeden ze svých zdravých receptů bez jediného kousku masa, je velice dobrý.
 

čtěte více...

Nádivka s mladými kopřivami nejen na Velikonoce

Velmi chutná nádivka, která je vhodná i jako samostatný pokrm. Konzumovat můžeme teplou i za studena. Vhodnou přílohou může být jakýkoliv zeleninový salát. Vhodná na jaro s mladými kopřivami.

čtěte více...

Řezy „Black and  white

Máte rádi linecké? Já ano. Linecké těsto je ideální pro přípravu mřížkového koláče. A proto, že je tak jednoduché, tak si tentokrát s receptem trochu pohrajeme. A připravíme ho tak, abychom uspokojili chuťové buňky více lidem.

čtěte více...

Bezlepkové sýrové sušenky

Chystáme se na dovolenou a proto je potřeba si připravit něco dobrého na cestu, popřípadě nějaké to chroupání na výlety. A protože dovolená svádí většinu z nás k nekontrolovanému konzumování pamlsků, připravila jsem si pro Vás recept z bezlepkové mouky.

čtěte více...

Bábovka s červenou řepou

Červenou řepu u nás doma milujeme, proto přidat ji do bábovky není u nás nic neobvyklého. Bábovka má barvu red velvet a je díky červené řepě krásně vláčná. Věřte nebo ne, červená řepa je skvělým zdrojem vitamínů hlavně v zimním období.

čtěte více...
Více z kategorie recepty naleznete ZDE