Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

Nabídky eventů a akcí: kuchařská show, workshopy, catering, live cooking, VIP kuchaři, 25 kuchyní


Ilustrační fotografie

Pořádáte firemní akci, event, propagační akci nebo teambuilding, výročí firmy, konferenci? Rozzáříme vaše akce a eventy.
Kompletně zajistí známí špičkoví Kuchaři do domu. Vyberte si z bohaté nabídky eventů a gurmánských akcí mistrů kuchařů!

Světové kuchyně uvaří VIP kuchaři-specialisté (francouzská, italská, sushi, molekulární, mexická, vietnamská, hmyzí, čínská, arabská, izraelská, africká, asijská aj. – až 25 světových kuchyní).
VIP kuchaři do domu předvádějí kuchařskou show v televizi na různých programech a pořadech, vaří na food festivalech.
Spolupracujeme s nejlepšími mistry kuchaři a mediálně známými kuchaři v České republice.


OBJEDNEJTE SI EVENTY A ZÁŽITKOVÉ GURMÁNSKÉ AKCE S KUCHAŘI DO DOMU:
1. Catering + live cooking – zaměřené na mezinárodní kuchyně, molekulární, hmyzí, mexická, italská, francouzská, kubánská, izraelská, vietnamská aj. Široká nabídka cateringů s live cooking: ZDE
2. Degustační 6 chodová večeře s VIP kuchařem – člen Národního týmu AKC ČR a mistr světa 2018. Osobně se zúčastnil mnoha světových kuchařských olympiád. Ukáže Vám své cenné medaile a ocenění. Špička v oboru.
3. Kuchařská show Jiřího Babici - mediálně známého lidového kuchaře z TV pořadů Babicovy dobroty nebo Babica vs Sapík – probíhá též v polštině, němčině
4. Velká show a souboj kuchařů – „Králové české gastronomie a největší showman“– vaří v tandemu renomovaný šéfkuchař a gastromanažer, foodstylista Martin Bušek a oblíbený televizní kuchař Jiří Babica.
5. Teambuilding s gastro show - vaření v družstvech, nadřízení vs podřízení, česká kuchyně x italská kuchyně, vaření s mistry kuchaři, téma podle přání zákazníka
6. Kulinářský workshop – dle zadání a přání zákazníka – česká kuchyně, 25 světových kuchyní, sladké moučníky, cukroví aj.
7. ŽIVÉ FOLKLÓRNÍ PŘEDSTAVENÍ – tematický večer – tanec+ cimbálová muzika+domácí moravský raut+ručně vyšívané kroje – vše může být provázáno degustací oceněných moravských vín. Domácí moravský raut - maso, pečivo, koláče, paštiky jsou doma vyráběné.
8. Zábavná „Škola čepování piva“ a párování piva s jídlem
9. „Vinná degustace nejkvalitnějších moravských a českých vín oceněných ve světě“ ve spolupráci s Prezidentem Asociace sommeliérů ČR
10. Párování piva s jídlem – 5 chodová večeře
11. "Kurzy vaření s pivem"
12. Oblíbená „Grilovací tržnice“ – zákazník si očima vybere na ledu připravené maso, kuchař následně ugriluje
13. Jihoafrická kuchyně – tematický večer – zážitková večeře, zajímavosti, zážitky z JAR a večer s VIP kuchařem
14. Kolumbijská kuchyně - tematický večer – zážitková večeře s pravou Kolumbijkou, zajímavosti, zážitky
15. Sushi kolekce - s VIP kuchařem-sushimanem - raut sushi a live cooking, certifikovaný mistr kuchař
16. Akademie grilování - ukázkový kurz grilování s rautem a degustací - steaky, různá masa, zelenina, sýry, nakládání, grilovací směsi a omáčky
17. Mořské plody a ryby-  5 chodová zážitková večeře s VIP kuchařem - špičkou v oboru
18. Kurz zdravé výživy - ukázkový kurz s degustací nebo přímou účastí zákazníků, mistr kuchař-specialista připravuje jídelníčky pro sportovce
19. "Zážitková 6 chodová večeře s cooking show " – fine dining s VIP kuchařem, vaří členové Národního týmu a Mistři světa 2018 nebo osobní kuchař vařící pod záštitou Ministerstva zahraničních věcí na velvyslanectvích a další VIP kuchaři.
20. Česká zabíjačka
21. Rožnění selete
22. "Degustace parfémů s gurmánskou 6 chodovou večeří" – ingredience v parfému se nachází v menu – vanilka, růže, citron, levandule atd.
23. „Chlebíček: Český vynález se 100 letou tradicí“ – studený raut s gurmánskou večeří známého VIP kuchaře + workshop přípravy chlebíčků
24. Kulinářské show "Roztančená vařečka" – vaření menu při hudbě do 5 minut – certifikovaný lektor
25. Sabráž šampaňského a otvírání ústřic
26. Čokoládová show – profesionální show z gastro festivalů
27. TOP catering - recepce, bankety, gala večeře - naše spolupracující cateringová firma připravuje pokrmy pro Lesní oboru Lány, letní sídlo prezidenta ČR a VIP zahraniční hosty
Další zážitkové akce:
Poskládej si svůj hamburger
Vinná degustace s regionálními sýry
Mobilní kasino
Fire show

Gurmánské akce probíhají přímo u zákazníka nebo ve vybraných restauracích, hotelích, zámcích, penzionech našich misrů!

Eventy na míru.
Kompletně zajistíme produkci eventů na klíč, gala večerů, recepcí, konferencí, festivalů se známým producentem TV NOVA, ČT 1 a TV PRIMA.


Informace: Mgr. Ivana Bachtíková, tel. +420 777136103, scanactplus@seznam.cz, www.KuchariDoDomu.cz
Zadejte poptávku: ZDE
Objednávka dárkových poukazů: ZDE
POPTÁVKYwww.kucharidodomu.cz

Ostatní

Hostinec a penzion V Holi

Hostinec a penzion V Holi se nachází v Průhonicích, v atraktivní lokalitě Prahy. Hostinec s ubytováním provozuje špičkový známý šéfkuchař a bývalý gastromanažer několika pražských restaurací - Ondřej Koubek.

čtěte více...

Recenze: Firemní grilování s ověřenými Kuchaři do domu

Čtete recenze? Jsme blázni do vaření a gastronomie. Spolupracujeme již 7 let s ověřenými renomovanými šéfkuchaři, kteří svou práci milují. Lásku k vaření a gastronomii zcela předávají svým zákazníkům. Přečtěte si recenzi zákazníka.

čtěte více...

Penzion Matula v Krkonoších: Relaxační teambuildingy a workshopy vaření

Užijte si v Penzionu Matula relaxační teambuilding nebo workshop vaření pod vedením renomovaného šéfkuchaře Martina Bezchleby. S ubytováním, restaurací s domácí kuchyní, barem, grilováním na terase a relaxem v krkonošské přírodě.

čtěte více...

Online kurz vaření 3 chodového menu: Vařte společně s TOP šéfkuchařem!  

Naučte se vařit jako šéfkuchař. Vařte 3 chodové menu na online kurzu vaření v přímém přenosu s TOP šéfkuchařem. Stačí se jen online připojit. Suroviny si sami běžně nakoupíte. Šéfkuchař vaří s vámi, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti.

čtěte více...

4 online kurzy vaření: Vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem!

Užijte si online kurz vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem. Vaří s vámi, radí, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti. Vyberte si ze 4 druhů oblíbených mezinárodních kuchyní. Kulinářský teambuilding pro firmy i veřejnost.

čtěte více...

3 online kurzy vaření: asijská, italská, 4 evropské kuchyně

Kulinářský temabuilding bude! Nudíte se doma? Rádi vaříte? Vyberte si a užijte online kurz vaření s certifikovaným šéfkuchařem. Vyberte si svou oblíbenou kuchyni.

čtěte více...

Online kurz s králem sushi! Vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu

Plánujete teambuilding nebo firemní večírek v době koronaviru? Na online kurzu s králem sushi si užijte vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu. Naučíte se přípravě sushi.

čtěte více...

Doučování Liberec: Český jazyk ZŠ

Hledáte doučování pro vaše dítě? Kontaktujte nás! Poskytujeme individuální doučování českého jazyka v Liberci. Rádi doučíme český jazyk ZŠ.

čtěte více...

Pěkná reference: Rozlučka se svobodou s Kuchaři do domu

Krásné reference zákazníků na službu Kuchaři do domu nás vždy těší. Pěkná reference, rozlučka se svobodou je dalším potvrzením kvalitních služeb. Sympatický špičkový šéfkuchař pan Procházka je naprosto úžasný.
 

čtěte více...

Krásná reference zákazníka na kulinářské služby je ta nejlepší odměna. Přečtěte si ji!

Nadšení zákazníci jsou nejlepší referencí na kulinářské služby Kuchaři do domu a firem. Spolupracujeme nejen s ověřenými vysoce profesionálními kuchaři a lektory vaření, ale zároveň se sympatickými šéfkuchaři, kteří mají hezké chování k zákazníkům a příjemné vystupování.
 

čtěte více...

Zábavný relaxační kurz vaření na chatě: Vyberte si osobního lektora vaření

Rádi vaříte a učíte se novým věcem? Speciality mezinárodních kuchyní? Vařte společně s kuchařem domu a svými přáteli a užijte si zábavný relaxační kurz vaření na chatě. Parta přátel na vámi vybrané chatě vaří společně s šéfkuchařem.

čtěte více...

Relaxační víkendy s Kuchaři do domu

Milujte výborné jídlo? Jste unaveni po náročném týdnu? Relaxujte s osobním kuchařem, s Kuchaři do domu! Užijete si jednodenní kurz nebo víkend na chatě plný relaxace, zábavy, výborného jídla a sebevzdělávání v gastronomii.

čtěte více...

Catering na míru: Čerstvá kvalitní strava i diety do domu a kanceláří

Máte chuť na něco výborného? Řešíte speciální diety, kvalitní čerstvou stravu? Nemáte čas vařit? Využijte služby ověřených osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu! Vyberte si osobního kuchaře a catering!

čtěte více...

Reference zákazníka: Kurzy vaření mezinárodních kuchyní s kuchaři do domu

Certifikované lektory vaření mezinárodních kuchyní si můžete vybrat a objednat v seznamu osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu.cz. Kurzy vaření, lekce vaření probíhají přímo u zákazníka nebo gastrostudiu.

čtěte více...
Více z kategorie clanky naleznete ZDE