Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

Pro firmy: Kulinářské programy na eventy pro rok 2021


Ilustrační fotografie
Kuchaři do domu a firem poskytují služby na rodinné oslavy, svatby, eventy, firemní i společenské akce. V seznamu si můžete vybrat osobního šéfkuchaře, lektora vaření, kompletní catering nebo zábavný kuchařský program na akci - kuchařskou show, live cooking, netradiční catering, lekce vaření světových kuchyní, workshopy, kulinářský teambuilding nebo tematický večer.
Zadáte poptávku a mistři kuchaři Vám zdarma pošlou své nabídky, menu a cenu. Vyberete si nejlepší.

Plánujete firemní akci, teambuilding, event, konferenci, recepci?
Pořádáte festival, food festivaly, ples, městské a lidové slavnosti? 
Neustále připravujeme novinky a unikátní programy v ČR. Spolupracujeme se známými televizními producenty kulinářských pořadů - TV Prima, TV NOVA, ČT. 
 
Jak to funguje?
- Vyberete si z bohaté nabídky kulinářské programy a služby. 
  Nebo napíšete své konkrétní požadavky a představu o akci.
- Zavoláme vám a ověříme podrobnosti k akci.
- Vaši poptávku pošleme ověřeným mistrům kuchařům a kulinářským firmám.
- Šéfkuchaři vám zdarma pošlou svou nabídku menu, catering nebo zábavný program a cenu.
- Vyberete si z více nabídek tu nejlepší pro Vás.
- Doporučíme i poradíme vám šéfkuchaře podle regionu, specializace, cateringových a dalších kulinářských služeb.
- Kompletně akci zajistíme, bez starostí a bez práce pro vás.

- V seznamu Kuchaři do domu si také můžete vybrat svého osobního mistra kuchaře.
Portál www.KuchariDoDomu.cz - největší online seznam osobních mistrů kuchařů z celé ČR. Ověřených cateringových firem, členů Národního týmu AKC ČR a mistrů světa 2018, mediálně známých kuchařů z TV, lektorů vaření, gastroporadců, stylových restaurací a gastrostudií našich kuchařů.
K objednání na firemní, rodinné a společenské akce. Po celé ČR.
 
Vyberte si z bohaté nabídky kulinářských programů a služeb na eventy, firemní akce, festivaly pro rok 2021:
 
1 TOP kulinářské programy a novinky v ČR
 
Catering s live cooking světových kuchyní
 
3 Kulinářské teambuildingy a tematické večery
 
4 Kurzy vaření a workshopy české a mezinárodní kuchyně
 
5 Kuchařská show
 
6 Degustační večeře s elitním šéfkuchařem
 
7 Exkluzivní catering – recepce, bankety, VIP akce - catering s elitními šéfkuchaři a nejlepšími kuchaři v Česku
 
8Kompletní catering podle zadání zákazníka

9 Event a festival na míru – kompletní zajištění se známými televizními producenty

Přijedme přímo k vám se vším potřebným nebo zajistíme krásné stylové prostory.
Kuchaři do domu patří mezi špičky ve svém oboru!


● Potřebujete kompletní akce? Produkci, prostory na akci, zábavný program, veškerý inventář, ozvučení a natáčení? Spolupracujeme se známými producenty ČT, TV NOVA a TV Prima. Eventy, teambuildingy, firemní akce, výročí firmy, recepce, bankety, festivaly, road show,jubilea, svatby, promo akce, párty. TOP catering a pohoštění pro diplomaty, vládní a zahraniční klientelu. Degustační večeře, zážitkové menu, fine food pro VIP, managery, obchodní přátele. Městské a lidové slavnosti, eventy a festivaly na klíč, produkce a natáčení.
 
● Zajistíme také vhodné prostory restaurací či gastrostudia v Praze, okolí Prahy, Ústí n. Labem, Liberce, Jihlavy, v Čechách a na Moravě na Vaši firemní akci, soukromou oslavu, svatbu, párty, teambuilding.
Ubytování v hotelích, na zámku, penzionech v čisté přírodě na firemní školení se stravou a vybavenými školícími místnostmi. Se zahradou, u lesa, s wellness, golfem, tenisem, vnitřními a sportovními aktivitami.
Výhoda pro Vás! Obvykle se ve spolupráci s Kuchaři do domu neplatí za pronájem prostor nebo je poskytována sleva našimi dodavateli.
 
KUCHAŘI DO DOMU A FIREM – DODAVATEL KULINÁŘSKÝCH PROGRAMŮ, WORKSHOPŮ, SLUŽEB ELITNÍCH ŠÉFKUCHAŘŮ, CATERINGŮ A GURMÁNSKÝCH ZÁŽITKŮ
 
 
Informace: Ivana Bachtíková, Email: scanactplus@seznam.cz, Tel.:+420 777 136 103, www.kucharidodomu.cz
 
ZADAT POPTÁVKU: ZDE
Ostatní

Hostinec a penzion V Holi

Hostinec a penzion V Holi se nachází v Průhonicích, v atraktivní lokalitě Prahy. Hostinec s ubytováním provozuje špičkový známý šéfkuchař a bývalý gastromanažer několika pražských restaurací - Ondřej Koubek.

čtěte více...

Recenze: Firemní grilování s ověřenými Kuchaři do domu

Čtete recenze? Jsme blázni do vaření a gastronomie. Spolupracujeme již 7 let s ověřenými renomovanými šéfkuchaři, kteří svou práci milují. Lásku k vaření a gastronomii zcela předávají svým zákazníkům. Přečtěte si recenzi zákazníka.

čtěte více...

Penzion Matula v Krkonoších: Relaxační teambuildingy a workshopy vaření

Užijte si v Penzionu Matula relaxační teambuilding nebo workshop vaření pod vedením renomovaného šéfkuchaře Martina Bezchleby. S ubytováním, restaurací s domácí kuchyní, barem, grilováním na terase a relaxem v krkonošské přírodě.

čtěte více...

Online kurz vaření 3 chodového menu: Vařte společně s TOP šéfkuchařem!  

Naučte se vařit jako šéfkuchař. Vařte 3 chodové menu na online kurzu vaření v přímém přenosu s TOP šéfkuchařem. Stačí se jen online připojit. Suroviny si sami běžně nakoupíte. Šéfkuchař vaří s vámi, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti.

čtěte více...

4 online kurzy vaření: Vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem!

Užijte si online kurz vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem. Vaří s vámi, radí, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti. Vyberte si ze 4 druhů oblíbených mezinárodních kuchyní. Kulinářský teambuilding pro firmy i veřejnost.

čtěte více...

3 online kurzy vaření: asijská, italská, 4 evropské kuchyně

Kulinářský temabuilding bude! Nudíte se doma? Rádi vaříte? Vyberte si a užijte online kurz vaření s certifikovaným šéfkuchařem. Vyberte si svou oblíbenou kuchyni.

čtěte více...

Online kurz s králem sushi! Vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu

Plánujete teambuilding nebo firemní večírek v době koronaviru? Na online kurzu s králem sushi si užijte vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu. Naučíte se přípravě sushi.

čtěte více...

Doučování Liberec: Český jazyk ZŠ

Hledáte doučování pro vaše dítě? Kontaktujte nás! Poskytujeme individuální doučování českého jazyka v Liberci. Rádi doučíme český jazyk ZŠ.

čtěte více...

Pěkná reference: Rozlučka se svobodou s Kuchaři do domu

Krásné reference zákazníků na službu Kuchaři do domu nás vždy těší. Pěkná reference, rozlučka se svobodou je dalším potvrzením kvalitních služeb. Sympatický špičkový šéfkuchař pan Procházka je naprosto úžasný.
 

čtěte více...

Krásná reference zákazníka na kulinářské služby je ta nejlepší odměna. Přečtěte si ji!

Nadšení zákazníci jsou nejlepší referencí na kulinářské služby Kuchaři do domu a firem. Spolupracujeme nejen s ověřenými vysoce profesionálními kuchaři a lektory vaření, ale zároveň se sympatickými šéfkuchaři, kteří mají hezké chování k zákazníkům a příjemné vystupování.
 

čtěte více...

Zábavný relaxační kurz vaření na chatě: Vyberte si osobního lektora vaření

Rádi vaříte a učíte se novým věcem? Speciality mezinárodních kuchyní? Vařte společně s kuchařem domu a svými přáteli a užijte si zábavný relaxační kurz vaření na chatě. Parta přátel na vámi vybrané chatě vaří společně s šéfkuchařem.

čtěte více...

Relaxační víkendy s Kuchaři do domu

Milujte výborné jídlo? Jste unaveni po náročném týdnu? Relaxujte s osobním kuchařem, s Kuchaři do domu! Užijete si jednodenní kurz nebo víkend na chatě plný relaxace, zábavy, výborného jídla a sebevzdělávání v gastronomii.

čtěte více...

Catering na míru: Čerstvá kvalitní strava i diety do domu a kanceláří

Máte chuť na něco výborného? Řešíte speciální diety, kvalitní čerstvou stravu? Nemáte čas vařit? Využijte služby ověřených osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu! Vyberte si osobního kuchaře a catering!

čtěte více...

Reference zákazníka: Kurzy vaření mezinárodních kuchyní s kuchaři do domu

Certifikované lektory vaření mezinárodních kuchyní si můžete vybrat a objednat v seznamu osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu.cz. Kurzy vaření, lekce vaření probíhají přímo u zákazníka nebo gastrostudiu.

čtěte více...
Více z kategorie clanky naleznete ZDE