Profesionální kuchař pracoval mnoho let na pozici šéfkuchaře. Aktuálně je majitelem vlastního bistra a cateringu v Praze. Je specialistou na vegetariánskou a veganskou kuchyni, zdravou stravu. Rád griluje. Nabízí catering do 250 osob a službu kuchaře do domu. Poskytuje lekce vaření přímo u zákazníka. Zajistí také gastrostudio.
Profesionální kuchař Karel Bis a majitel Bistra v Praze zajistí kompletní catering podle požadavků zákazníka do 250 osob včetně inventáře, pomocných kuchařů, obsluhy. Působil mnoho let v jedné z prvních veganských restaurací v Praze, restauraci Plevel, také na pozici šéfkuchaře. Jeho specializací je veganská, vegetariánská. Zdravá strava, světové kuchyně. Velmi rád griluje přímo u zákazníka na zahradě nebo zázemí firmy. Používá vždy čerstvé suroviny a čistě rostlinné zdroje. Tvoří vlastní recepty – například skořicové šneky s citronovo-vanilkovou nebo čokoládovou polevou, cukroví na objednávku.
Poskytuje služby kuchaře do domu a osobního šéfkuchaře na rodinných, firemních, společenských akcích, svatbách, párty a soukromé klientele. Má zkušenosti s cateringem na hudebních festivalech a pop-up akcích v Praze.
Lekce vaření a školu vaření poskytne do 10 osob u zákazníka, zajistí po domluvě gastrostudio o víkendech. Své služby poskytuje podle domluvy po celé České republice.
Specializace:
Veganská a vegetariánská kuchyně, zdravá strava, asijská kuchyně, grilování na venkovních párty
Zvláštní schopnosti a dovednosti:
Vysoké organizační schopnosti, vedení týmů, flexibilita, preciznost, tvorba jídelních lístků včetně cenové kalkulace, znalost a dodržování BOZP a HACCP, práce se skladovým programem, tvorba vlastních receptů a foodstyling
Znalost angličtiny na komunikativní úrovni, základy němčiny
Služby pro firmy a domácnosti:
Mistr kuchař nabízí své cateringové služby a osobního kuchaře a vaření pro rodinné oslavy, firmy, na společenské akce a festivaly. Je odborníkem na vegetariánskou a veganskou kuchyni. Zajistí firemní akce, workshopy, kulinářské služby při zavádění showroomů a provozoven, teambuildingy, oslavy narozenin, svatby, vernisáže, večírky a párty, hudební festivaly a pop-up akce v Praze. Vaření na klíč včetně veškerého vlastního inventáře do 50 osob.
Kompletní catering do 250 osob zajistí se zapůjčeným inventářem a pomocných kuchařů, obsluhu, stany, výzdobu stolu, fotografa. Po domluvě se zákazníkem vybere a nakoupí suroviny, navaří, naservíruje, povypráví zajímavosti uvařených pokrmů. Poradí zákazníkovi s nákupem surovin.
Uvaří čerstvé pokrmy nebo zajistí kompletní catering ve vašich prostorách, doma, zázemí firmy, grilování na zahradě či kdekoli jinde.
Provede kurzy vaření a lekce vaření, školu vaření do 10 osob u Vás doma, v zázemí vaší firmy nebo jiných prostorách. Kurzy jsou přímou účastí zákazníků nebo pouze ukázkové s malou degustací. O víkendu může zajistit gastrostudio.
V nabídce bistra v Praze si objednáte např. oblíbené speciální skořicové šneky s citronovo-vanilkovou nebo čokoládovou polevou, cukroví a další speciality. Catering podle vašich požadavků, zdravou a světovou kuchyni z čerstvých a čistě rostlinných zdrojů.
Spolupráce s médii:
Uveřejnění receptu v časopisu
Spolupráci s médii je mistr kuchař otevřen.
Stáže:
Rakousko – 4* hotel LechlLife
Reference:
Restaurace Plevel – Praha – jedna z prvních veganských restaurací, práce 4 roky, přes rok na pozici šéfkuchaře - základy zdravé stravy
Restaurace Moment - Praha
Bistro – Praha - vlastní Bis.tro
Cena na hodinu práce kuchaře je obvykle 500 Kč/ hodinu. Mistr kuchař posílá nabídku menu a cenovou relaci zdarma. Po vzájemné domluvě se zákazníkem si odsouhlasí menu, cenu, případný inventář a jiné podrobnosti před akcí.
Mistr kuchař poskytuje slevy po vzájemné domluvě a zejména na základě dlouhodobé spolupráce.
Mistr kuchař poskytuje akční nabídku podle sezony. Například dýňová sezóna, husí hody, zvěřinové hody, vánoční cukroví aj.