Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

Osobní šéfkuchař a mistr grilování a rožnění

Základní popis

Profesionální šéfkuchař vařil na Ministerstvu zahraničních věcí ČR. Spolupracoval s osobním kuchařem belgického krále, panem Van de Perra. Připravoval státní recepce pro diplomaty a VIP na akcích v EU. Specializuje se na grilování steaků a rožnění velkých kusů masa pro 100 osob na  firemních i rodinných akcích, a to celoročně. Předvádí kuchařskou show – otvírání ústřic a porcování 80 kg tuňáků před diváky, zabijačku. Nabízí osobní službu kuchaře do domu, catering, lekce vaření.

Poskytované služby
VIP Profesionálové
Cateringové firmy s kuchaři do domu
Druhy kuchyní, které vaříme
Česká kuchyně
Slovenská kuchyně
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Španělská kuchyně
Řecká kuchyně
Japonská kuchyně
Sushi
Ryby a mořské plody
Zvěřina
Grilování
Rožnění selat
Vegetariánská kuchyně
Lékařské diety
Zdravá strava
Domácí strava
Sladké pečení
Studená kuchyně
Gastro show
Redukční diety
Působnost v krajích
Celá ČR
Karlovarský kraj
Liberecký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Praha
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Nabízené akce
Malé události - minimálně pro 4 osoby
Velké akce - 20 a více osob
Pro 1 a více osob (minimálně 4 porce)
Na 2 a více dní
Na každodenní vaření
Podrobný popis

Mistr kuchař Luboš Pilař působil jako šéfkuchař na Ministerstvu zahraničních věcí ČR. Připravoval rauty související s předsednictví ČR v Evropské unii, gala večeře pro diplomatické návštěvy, velvyslance, VIP, chráněné osoby , státní recepce, bankety. Má praxi v luxusních hotelích doma a zahraničí.
Se ctí vařil po boku osobního kuchaře belgického krále, pana Van de Perra, a učil se od něj. Spolupracoval s osobním kuchařem na americké ambasádě v ČR.
Je specialistou na grilování a rožnění velkých kusů masa – steaků, kýty, selat, jehňat, hus. Rád vaří mořské plody, zejména hlavonožce - chobotnice, sépie, francouzskou, italskou, českou kuchyni.
Předvádí live cooking na akcích a festivalech jako otvírání ústřic, porcuje 80 kg tuňáky před zraky diváků. Udělá zabijačku.
Nabízí službu osobního kuchaře, catering, lekce vaření na rodinných, firemních akcích, svatbách a festivalech.
Klade důraz na dokonalé vyladění chutí.
 
Specializace:
Grilování i rožnění velkých kusů masa, zabijačka na velké i malé akce, svatby
Vaření mořských plodů –zejména hlavonožců (chobotnice, sépie..) francouzská, italská, španělská a česká kuchyně
Otvírání ústřic a porcování tuňáků před diváky
Peče domácí pečivo, houstičky, moučníky
Zvláštní schopnosti a dovednosti:
Pracoval jako osobní kuchař v zahraničí, spolupracoval s osobním kuchařem belgického krále, panem Van de Perra.
Grilování a rožnění celoročně - steaků, kýt, selat, krůt, jehněčího a velkých kusů masa, zabíjačka
Live cooking - otvírání ústřic a porcování velkých 80 kg tuňáků před zraky diváků, rychlé občerstvení na festivalech ve stánku
Manažerské schopnosti, vedení týmu jako šéfkuchař, schopnost zvládat stres, nastavení procesů v kuchyni, skladba jídelního lístku a cenová kalkulace, znalost hygienických předpisů
Pasivně ovládá anglický jazyk.
Služby pro firmy a domácnosti:
Šéfkuchař poskytuje kompletní cateringové služby do 50 osob včetně inventáře. Griluje a rožní maso pro zákazníky do 100 osob. Vlastní 3 grily. Celoročně se specializuje na grilování steaků a rožnění selat, kýty, krůt, jehněčího masa na velkých i malých akcích, svatbách. Kompletně připraví zabijačku. Pro soukromou klientelu jako kuchař do domu poskytuje zážitkové degustační menu spojené s vinnou degustací. Zajistí párty stany, sommeliéra, výzdobu stolu. Prezentuje pokrmy na food festivalech, předvádí kuchařskou show, otvírání ústřic a porcování velkých tuňáků. Nabízí lekce vaření přímo u zákazníka s přímou účastí do 12 osob, ukázkové lekce vaření s ochutnávkou kolem 100 osob.
Služby poskytuje na firemní akce, eventy, teambuildingy, párty. Také na rodinné a soukromé oslavy, svatby, společenské události jako recepce, festivaly, lidové slavnosti. Kulinářské služby poskytuje zejména v Praze, Středočeském kraji, po celé ČR.
Medaile a ocenění:
2017 – účast na Mistrovství republiky v otvírání ústřic – Praha
Spolupráce s médii:
Publikace receptur pro norskou firmu na ryby Marina West
Prezentace lososů na Slovensku
Reference:
2022 – Chateau Trnová – šéfkuchař
2008 – Ministerstvo zahraničních věcí ČR – předsednictví ČR v Evropské unii - na pozici šéfkuchaře připravoval gala večeře, rauty pro diplomaty, chráněné osoby, VIP
práce v americké rezidenci – spolupráce s šéfkuchařem
1997 – 2002 – Hotel Palace Praha
1996 – 1997 – Restaurant a hotel Hoffmeister Praha

CENÍK

Cena se stanovuje na základě domluvy a požadavků před akcí. Cenová kalkulace je posílána šéfkuchařem zdarma.
Menu a cenu lze po domluvě se zákazníkem upravit, nejlépe vždy potvrdit písemně před akcí. Každá akce je specifická, různě velká a náročná.

POSKYTOVANÉ SLEVY

Šéfkuchař poskytuje slevy po domluvě, zejména na základě dlouhodobé spolupráce.

VAŠE AKČNÍ NABÍDKA

Mistr kuchař poskytuje akční nabídky podle sezóny, grilování a rožnění na akcích celoročně. Zajistí zabijačku, posvícení, připraví valentinské, velikonoční, svatomartinské a vánoční menu. Jahodové, chřestové, husí hody aj.

Kontaktní informace
Sídlo firmy
Osobní šéfkuchař a mistr grilování a rožnění

Praha