Profesionální šéfkuchař vařil na Ministerstvu zahraničních věcí ČR. Spolupracoval s osobním kuchařem belgického krále, panem Van de Perra. Připravoval státní recepce pro diplomaty a VIP na akcích v EU. Specializuje se na grilování steaků a rožnění velkých kusů masa pro 100 osob na firemních i rodinných akcích, a to celoročně. Předvádí kuchařskou show – otvírání ústřic a porcování 80 kg tuňáků před diváky, zabijačku. Nabízí osobní službu kuchaře do domu, catering, lekce vaření.
Mistr kuchař Luboš Pilař působil jako šéfkuchař na Ministerstvu zahraničních věcí ČR. Připravoval rauty související s předsednictví ČR v Evropské unii, gala večeře pro diplomatické návštěvy, velvyslance, VIP, chráněné osoby , státní recepce, bankety. Má praxi v luxusních hotelích doma a zahraničí.
Se ctí vařil po boku osobního kuchaře belgického krále, pana Van de Perra, a učil se od něj. Spolupracoval s osobním kuchařem na americké ambasádě v ČR.
Je specialistou na grilování a rožnění velkých kusů masa – steaků, kýty, selat, jehňat, hus. Rád vaří mořské plody, zejména hlavonožce - chobotnice, sépie, francouzskou, italskou, českou kuchyni.
Předvádí live cooking na akcích a festivalech jako otvírání ústřic, porcuje 80 kg tuňáky před zraky diváků. Udělá zabijačku.
Nabízí službu osobního kuchaře, catering, lekce vaření na rodinných, firemních akcích, svatbách a festivalech.
Klade důraz na dokonalé vyladění chutí.
Specializace:
Grilování i rožnění velkých kusů masa, zabijačka na velké i malé akce, svatby
Vaření mořských plodů –zejména hlavonožců (chobotnice, sépie..) francouzská, italská, španělská a česká kuchyně
Otvírání ústřic a porcování tuňáků před diváky
Peče domácí pečivo, houstičky, moučníky
Zvláštní schopnosti a dovednosti:
Pracoval jako osobní kuchař v zahraničí, spolupracoval s osobním kuchařem belgického krále, panem Van de Perra.
Grilování a rožnění celoročně - steaků, kýt, selat, krůt, jehněčího a velkých kusů masa, zabíjačka
Live cooking - otvírání ústřic a porcování velkých 80 kg tuňáků před zraky diváků, rychlé občerstvení na festivalech ve stánku
Manažerské schopnosti, vedení týmu jako šéfkuchař, schopnost zvládat stres, nastavení procesů v kuchyni, skladba jídelního lístku a cenová kalkulace, znalost hygienických předpisů
Pasivně ovládá anglický jazyk.
Služby pro firmy a domácnosti:
Šéfkuchař poskytuje kompletní cateringové služby do 50 osob včetně inventáře. Griluje a rožní maso pro zákazníky do 100 osob. Vlastní 3 grily. Celoročně se specializuje na grilování steaků a rožnění selat, kýty, krůt, jehněčího masa na velkých i malých akcích, svatbách. Kompletně připraví zabijačku. Pro soukromou klientelu jako kuchař do domu poskytuje zážitkové degustační menu spojené s vinnou degustací. Zajistí párty stany, sommeliéra, výzdobu stolu. Prezentuje pokrmy na food festivalech, předvádí kuchařskou show, otvírání ústřic a porcování velkých tuňáků. Nabízí lekce vaření přímo u zákazníka s přímou účastí do 12 osob, ukázkové lekce vaření s ochutnávkou kolem 100 osob.
Služby poskytuje na firemní akce, eventy, teambuildingy, párty. Také na rodinné a soukromé oslavy, svatby, společenské události jako recepce, festivaly, lidové slavnosti. Kulinářské služby poskytuje zejména v Praze, Středočeském kraji, po celé ČR.
Medaile a ocenění:
2017 – účast na Mistrovství republiky v otvírání ústřic – Praha
Spolupráce s médii:
Publikace receptur pro norskou firmu na ryby Marina West
Prezentace lososů na Slovensku
Reference:
2022 – Chateau Trnová – šéfkuchař
2008 – Ministerstvo zahraničních věcí ČR – předsednictví ČR v Evropské unii - na pozici šéfkuchaře připravoval gala večeře, rauty pro diplomaty, chráněné osoby, VIP
práce v americké rezidenci – spolupráce s šéfkuchařem
1997 – 2002 – Hotel Palace Praha
1996 – 1997 – Restaurant a hotel Hoffmeister Praha
Cena se stanovuje na základě domluvy a požadavků před akcí. Cenová kalkulace je posílána šéfkuchařem zdarma.
Menu a cenu lze po domluvě se zákazníkem upravit, nejlépe vždy potvrdit písemně před akcí. Každá akce je specifická, různě velká a náročná.
Šéfkuchař poskytuje slevy po domluvě, zejména na základě dlouhodobé spolupráce.
Mistr kuchař poskytuje akční nabídky podle sezóny, grilování a rožnění na akcích celoročně. Zajistí zabijačku, posvícení, připraví valentinské, velikonoční, svatomartinské a vánoční menu. Jahodové, chřestové, husí hody aj.