Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

Umělecká designérka a šéfkuchařka

Základní popis

Umělecká designérka a šéfkuchařka získala zkušenosti zejména při 13letém pobytu v zahraničí – Norsko, Finsko, Řecko, Francie, Španělsko, kde působila na pozici šéfkuchařky a vedla mezinárodní týmy kuchařů ve známých restauracích. Její doménou je plating, umělecké aranžování a servírování pokrmů, studená kuchyně a umělecké dekorativní rauty. Nabízí osobní služby jako kuchař do domu, zážitkový catering a fine dining na firemní i soukromé akce, mítinky, svatby, kurzy vaření u vás doma. Fotí pokrmy, natáčí videa, vymýšlí recepty. Mluví i píše anglicky na velmi dobré úrovni.
 

Poskytované služby
VIP Profesionálové
Cateringové firmy s kuchaři do domu
Druhy kuchyní, které vaříme
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Španělská kuchyně
Řecká kuchyně
Čínská kuchyně
Sushi
Ryby a mořské plody
Zvěřina
Grilování
Vegetariánská kuchyně
Lékařské diety
Zdravá strava
Domácí strava
Sladké pečení
Studená kuchyně
Redukční diety
Působnost v krajích
Celá ČR
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Praha
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Vysočina
Zlínský kraj
Nabízené akce
Malé události - minimálně pro 4 osoby
Velké akce - 20 a více osob
Pro 1 a více osob (minimálně 4 porce)
Na 1 den - celodenní vaření
Na 2 a více dní
Na každodenní vaření
Podrobný popis

Umělecká designérka a šéfkuchařka Jana Kokyová získala zásadní zkušenosti s vařením při 13 letém pobytu v zahraničí (např. Norsko, Finsko, Francie, Španělsko, Skotsko), kde se vždy vypracovávala od nejnižších pozic až na šéfkuchařku, sous chef, kde vedla luxusní velké restaurace, řídila mezinárodní tým kuchařů. Je precizní a spolehlivá, má talent a cit na art dekorování stolů a pokrmů. 
Její doménou je plating, umělecké aranžování a servírování pokrmů, studená kuchyně a umělecké rauty – chlebíčky, jednohubky, kanapky, tapas, tataráky, carpaccio ze zeleniny, ovoce nebo masa. Dále ryby a mořské plody, dietní kuchyně, fine dining, molekulární kuchyně. Dezerty se učila v zahraničí pod vedením francouzského cukráře. Navíc ráda vaří vlastní originální recepty – např. „seviche“ – peruánský předkrm, ryba vařená v limetkové šťávě.
Kreativní cateringová specialistka bývá často součástí týmu na cateringových akcích velkého rozsahu. Spolupracuje s cateringovými společnostmi. 
Jako zkušená šéfkuchařka ze zahraničí dokáže kompletně vést mezinárodní restauraci, včetně školení personálu. Fotí pokrmy, natáčí videa, zajistí reklamu, billboardy.
Nabízí privátní služby kuchaře do domu na malé i velké akce.
Zrealizuje akci na klíč – od zážitkového uměleckého cateringu na svatbě, párty, firemní akci, fine dining až po večeři pro dva.  
Vaření je pro ni uměleckou záležitostí, kdy spojuje umělecké aranžování a servírování pokrmů s dokonalostí chutí, vůní, barev, vytvoření příjemné atmosféry, souhry se zákazníkem a celkového požitku z jídla. 
Připraví od A do Z malou nebo velkou rodinnou oslavu, svatbu, event, teambuilding, nafotí a vymyslí recept, zorganizuje kurz vaření přímo u vás. 
Specializace:
​Studená kuchyně a foodstyling
Kreativní catering a plating
Art servírování
Zážitková gastronomie a fine dining
Ryby a mořské plody
Molekulární gastronomie
Středomořská kuchyně
Redukční diety a dietní kuchyně
Tvorba luxusních dezertů podle francouzského pekaře
Tvorba vlastních originálních receptů - 
Dekorování a prostírání stolu
Tvorba videí, focení pokrmů
Zvláštní schopnosti a dovednosti:
Preciznost a talent na umělecké aranžování pokrmů na talíři, smysl pro detail - plating 
Kreativní design pokrmů
Schopnost vést kolektiv a naučit vařit jak veřejnost, tak školit personál kuchařů
13 let vaření v zahraničí - pozice šéfkuchařky v zahraničí, schopnost vést mezinárodní kolektiv – vypracování se od nejnižší pozice
Focení jídel, foodstylista
Cit pro dekorování a prostírání stolu
Managerské schopnosti a práce s kolektivem na pozici šéfkuchaře, organizační schopnosti, nákupy surovin, tvorba jídelních lístků včetně kalkulace, znalost a dodržování BOZP a HACCP
Zvládání stresu při přípravě velkých cateringových akcí
Znalost angličtiny na vysoké úrovni – slovem i písmem
Služby pro firmy a domácnosti:
Kreativní šéfkuchařka Jana Kokyová díky velké zkušenosti vaření v zahraničí v luxusních hotelích nabízí privátní služby kuchaře do domu na malé i velké oslavy, svatby, firemní akce, kreativní umělecký catering, degustační večeře a kurzy vaření pro veřejnost i profesionály.  
Nabízí realizaci velkých akcí na míru od A do Z.  Akce do 60 osob zajistí sama bez servisu, studenou kuchyni do 150 osob s pomocným personálem.
Má zkušenosti s účastí na velkých cateringových akcí, kde uplatňuje art servírování a uměleckou výzdobu stolu. Ráda dekoruje, zdobí, klade důraz na originální prezentaci a design pokrmů. Kreativní design pasuje do designu firmy.
Nabízí foodstyling, videa, focení pokrmů, billboardy.
Její doménou je plating, umělecké aranžování a servírování pokrmů, studená kuchyně a umělecké rauty – chlebíčky, jednohubky, kanapky, tapas, tataráky, carpaccio z zeleniny, ovoce nebo masa. Dále ryby a mořské plody, dietní kuchyně, fine dining, molekulární kuchyně, francouzské dezerty.
Uspořádá kurz vaření u vás doma do 10 osob.
Se svou velkou zkušeností v zahraničí na pozici šéfkuchařky dokáže vést kompletně vaši restauraci včetně pesonálu.
Hovoří plynně anglicky, také píše v anglickém jazyce. 
Přijede za vámi kamkoliv na malé i velké akce, eventy, svatby, teambuildingy, mítinky, párty, jógové akce.
Stáže:
13 let každodenního vaření v zahraničí – pozice kuchař, šéfkuchař, sous chef
2024 – 2025 - Španělsko  - Barcelona - restaurace
2024 - Řecko – ostrov Korfu – středomořská restaurace
2023- 2024 - Norsko – hotel – sous chef
2022 – 2023 – Finsko - šéfkuchař v Davvi Artic hotel – plating
2022 – Francie – šéfkuchař v hotelu Les Aravis - Saint Jean Sixt, France
2021 – 2022 – Francie - asistentka šefkuchaře v Le Relais de l Aiguille 
2012 – 2019 – Skotsko - město Oban- vedoucí provozu Manager a chef v MacGillivrays seafood 
Reference:
2025 - Cateringová společnost Imrvére – Frýdlant nad Ostravicí
Spolupráce  a prezentace grilu OFYR
2020 – 2021 – asistentka šefkuchaře v hotel U Holubů, Čeladná
2012 – 2025 - stáže v zahraničí ¬- 13 let každodenního vaření – velké hotely a restaurace - na pozici kuchař, šéfkuchař, sous chef

CENÍK

Celodenní akce o víkendu 4.000 Kč/den. Minimální cena 8.000 Kč za celý víkend. Jinou cenu šéfkuchař neuvádí. Záleží na náročnosti a velikosti akce, projektu.
Cenovou nabídku pošle zdarma zákazníkovi podle domluvy a přání zákazníka na určitou konkrétní akci.

POSKYTOVANÉ SLEVY

Slevy poskytuje individuálně po předchozí domluvě. Záleží na velikosti akce, několikadenní vaření, dlouhodobé spolupráci.

VAŠE AKČNÍ NABÍDKA

Akční nabídky poskytuje podle sezónnosti. Podle období - chřestu, jahod, Vánoc, Velikonoc, masopustu, zvěřinové hody, rybí speciality, grilování vždy za každého počasí a kdekoliv.

Kontaktní informace
Sídlo firmy
Umělecká designérka a šéfkuchařka
Fr Linharta 1622
73801 Frýdek-Místek

IČ: 23583657