Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

VIP barman, showman a Muž roku 2019

Základní popis

Profesionální privátní barman a model v soutěži Muž roku 2019 má mnohaletou praxi v Londýně a Malorce. Nabízí originální barmanskou show, kompletní barový catering nebo barmanský kurz s barmanskou školičkou. Barman do domu na rodinných, firemních akcích, svatbách, slavnostech, plesech. Dokáže připravit až 300 druhů koktejlů. Kreativně připraví koktejl na místě podle vašich chutí. Pobaví vás světelnou nebo ohnivou barmanskou show, i tematicky zaměřenou.  Krásný Muž roku 2019 s barmanskou show bude jistě atrakcí na vaší oslavě nebo teambuildingu. Prezentuje a mluví také anglicky. Služby poskytuje po celé ČR, Evropě na malé a velké akce.

Poskytované služby
VIP Profesionálové
Cateringové firmy s kuchaři do domu
Kurzy s pronájmem kuchařů do domu
Druhy kuchyní, které vaříme
Barmanské show
Působnost v krajích
Celá ČR
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Praha
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Vysočina
Zlínský kraj
Nabízené akce
Velké akce - 20 a více osob
Na 1 den - celodenní vaření
Na 2 a více dní
Podrobný popis

Profesionální barman Tomáš Vančura s mnohaletou zahraniční praxí se úspěšně účastnil mnoha barmanských soutěží a dokonce soutěže krásy Muž roku 2019, kde se umístil se mezi TOP 12 modely . Své zkušenosti získal pobytem v luxusních hotelích v Londýně a na Malorce, kde jako barman připravoval drinky pro herce, zpěváky, režiséry a celebrity.
Vyučil se v oboru gastronomie. Více než 15 let nabízí barmanské služby v zahraničí (Londýn, Malorca, Rakousko, Austrálie, Slovensko) a celé ČR.
Velmi žádaná je jeho originální barmanská show. Vyberete si klasickou, světelnou nebo ohnivou show, kdy hořící lahve, shakery, sklenice létají vzduchem. Atraktivní krásný barman bude určitě třešničkou na vaší akci.
Program a téma barmanské show přizpůsobí vašim požadavkům.
Poskytuje kompletní barmanský catering na malé i velké akce do 500 osob. Umí až 300 druhů koktejlů. Připraví drink podle vašich chutí přímo na místě. K přípravě koktejlů používá také vlastní domácí sirupy. Vše zajistí včetně baru, inventáře, pomocných barmanů a obsluhy.
Zábavná barmanská školička a barmanské lekce pro laiky. Naučí vás přípravě koktejlů na barmanské školičce přímo u vás. Vše přiveze k vám. Sami si vyzkoušíte připravit koktejly. Proškolí, poradí, řekne zajímavosti z barmanské práce i používaných surovinách. Spolupracoval s médii – hlavně s televizí, napíše recepty na koktejly do časopisu. Hovoří plynule anglicky. Barmanské služby poskytuje po celé ČR, Evropě na malých a velkých akcích. Vyniká komunikativností, kreativitou i svým milým hezkým vzhledem.

Specializace:
Barmanská show – klasická, světelná a ohňová nebo tematicky zaměřená podle přání
Barová školička (kurzy a lekce ) u vás
Barový kompletní catering až do 500 osob
Předvádění na molech a reprezentace na soutěžích jako model – Muž roku 2019
Výroba domácích sirupů
Zvláštní schopnosti a dovednosti:
Manažerské a lektorské schopnosti, reprezentativní muž jako model - Muž roku 2019, organizační schopnosti, komunikativnost,
Kreativita a improvizace - Na místě podle přání zákazníka zhotoví koktejly , práce v kolektivu a vedení týmu, flexibilita, tvorba barmanských lístků včetně kalkulace, znalost a dodržování hygienických předpisů
Dokáže zaujmout, ukázat a povyprávět zajímavosti o připravovaných koktejlech, surovinách.
Hovoří a prezentuje koktejly plynně anglicky.

Služby pro firmy a domácnosti:
Privátní barman poskytuje služby jako osobní barman, kompletní barmanské služby pro rodinné oslavy, firemní teambuildingy, svatby, velké eventy, plesy, lidové slavnosti do 500 osob. Dokáže připravit na 300 druhů koktejlů. Při barovém cateringu zajistí veškerý inventář, mobilní bar, sklenice, led, pomocné barmany, obsluhu, reproduktory. Originální barmanskou show, kompletní catering nebo barmanskou školu přípravy koktejlů sestaví podle vašeho přání nebo navrhne. Připraví barmanskou show a program tematicky – např. show ve stylu Jamese Bonda. Během show vyrobí 2 – 8 koktejlů k ochutnávce. Zábavná unikátním barmanská show trvá asi 15 minut. Může probíhat samostatně nebo v několika vstupech během celého dne – klasická, světelná, ohnivá nebo tematická show. Žongluje hořící lahve, plive oheň, UV světelná probarvení.
Vybere a nakoupí suroviny, nápoje. Poradí s oslavou. Připraví na akci domácí sirupy. Zajistí celou akci.
Při barmanské školičce rád vše vysvětlí, objasní původ, historii a další zajímavosti o připravených koktejlech a surovinách. Naučí vás připravit koktejly a drinky. Barmanská školička trvá asi 2 hodiny, kdy si sami účastníci připraví drink a další 1 pro ně vyrobí sám barman.
Interaktivní kurz barmanství s přímou účastí zákazníků nabízí přímo u vás do 15 osob.
Vyniká komunikativností, kreativitou, příjemným hezkým vzhledem a vystupováním. Mluví a prezentuje plynně anglicky. Každou akci zajistí kompletně bez práce pro vás.
Soutěže:
2022 – soutěž Profi Flair Competition – soutěž České barmanské asociace  - 2. místo
2019 – soutěž Muž roku ČR 2019 –  umístění mezi TOP 12 modely
2018 – soutěž TOP 20 barmanů ve Velké Británii
2016 – barmanská soutěž Dod Flair Cup Jeseníky – 3. místo
2014 – barmanská soutěž Restaurace T.G.I. Friday´s Praha – 2. místo
Spolupráce s médii:
TV Prima  - pořad ShowTimef – reportáž finále soutěže Muž roku ČR 2019
TV Prima – pořad Nový den
Komparz jako barman ve filmu Když prší slzy
Regionální TV vysílání – Východočeská televize – pořady Host dne, Show bez opony
Stáže v zahraničí:
2016 – 2018 – exkluzivní restaurace a 5* hotel Duck&Waffle London – práce v baru
2019 - Nikki Beach Mallorca – bar
Reference:
Restaurace T. G. I. Fridays Praha
Restaurace a 5* hotel Duck&Waffle London
Nikki Beach Mallorca

CENÍK

Cena se stanovuje na základě osobní domluvy na konkrétní akci. Náklady na cestovné, zapůjčení inventáře, náročnost akce, obslužný personál se stanoví podle vzdálenosti a velikosti akce. Cena se stanoví písemně před akcí.
Orientační ceny: barmanský catering (100 Kč za koktejl), barmanská show (cca 15 minut, 4. 500 Kč), barmanská školička (cca 2 hodiny, maximálně do 15 osob interaktivně, zákazník si sám připraví 1 nápoj a 1 barman, od 7.000 Kč)

POSKYTOVANÉ SLEVY

Barman poskytuje slevy po předchozí vzájemné domluvě. Zejména v případě dlouhodobé spolupráce.

VAŠE AKČNÍ NABÍDKA

Aktuální akční nabídky mistr barman poskytuje. Domluvíte se přímo s mistrem barmanem. Příklad jahodové, bezinkové, levandulové, citrusové, vánoční, velikonoční, letní koktejly aj.
Věnujte svým blízkým dárkový poukaz. Poukazy lze věnovat až po schválení akce.

Kontaktní informace
Sídlo firmy
VIP barman, showman a Muž roku 2019



IČ: 07693036