Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

Luxusní rauty: Kuchaři do domu organizují na podnikatelské akce pro klub Empiria 21 výjimečné rauty


Ilustrační fotografie

Kuchaři do domu organizují na podnikatelské akce pro klub Empiria 21 výjimečné a luxusní rauty. Na podnikatelskou akci 1. Profibabinec v Liberci, networkingové setkání žen-podnikatelek, klubu Empiria 21 zajistili Kuchaři do domu výborný raut v krásné stylové restauraci PARK.
 

Co znamená Empiria 21?
Empiria 21 je podnikatelský klub, jehož hlavním cílem je propojovat aktivní podnikatele. Členové se pravidelně setkávají na podnikatelských snídaních a večerních společenských networkingových akcích, tzv. Profinetworking (smíšené setkání podnikatelů mužů a žen) nebo Profibabinec (večer pouze pro dámy-podnikatelky). Networkingová setkání jsou příležitostí, jak najít cenné podnikatelské kontakty, vhodnou cílovou skupinu zákazníků a sdílet zkušenosti, inspirovat se. Těchto akcí se mohou zúčastnit všichni podnikatelé, přestože nejsou přímo členy klubu.
Podnikatelské večerní networkingové akce Empiria 21 mají vysokou úroveň. Akce probíhají v pečlivě vybraném exkluzivním prostředí, kde organizátoři spojují profesionální networking s báječnou zábavu, výjimečnými rauty, tombolou a především v příjemné neformální atmosféře propojují podnikatele různých oborů.

Gurmánská společnost Kuchaři do domu s.r.o. zajišťuje originální gurmánské akce s oceněnými VIP kuchaři, zážitkový catering, 25 světových kuchyní, poskytuje kompletní catering až do 2000 osob, gastronomické služby.
Základní filosofií Kuchařů do domu je kvalitní a gurmánská gastronomie za dobrou cenu.
Přijedeme za Vámi nebo zajistíme vhodné prostory restaurací a hotelů – pro firemní, rodinné a společenské akce po celé ČR.
Provozuje portál Kucharidodomu.cz s databází 100 osobních kuchařů z celé ČR, renomovaných VIP kuchařů, certifikovaných lektorů vaření a gastroporadců.
 
Kuchaři do domu spolupracují s podnikatelskými kluby po celé ČR. K podnikatelským akcím kvalitní gastronomie patří a skvěle doplňuje celou atmosféru. Organizujeme gurmánské rauty s oceněnými VIP kuchaři na akcích. Aktivně propojujeme a podporujeme podnikatele mezi různými kluby.
 
Kuchaři do domu spolupracují zároveň s jednotlivými franšízami Empiria 21. Podnikatelský klub aktivně propagujeme a doporučujeme účast na krásných networkingových akcích i snídaních.
Podnikatelský klub Empiria 21má svou franšízu také v Liberci. Majitelé franšízy ing. Ondřej Choc a Ondřej Dušánek propojují podnikatele na Liberecku na snídaních a celovečerních akcích.
 
12. dubna 2018 se konal první podnikatelský networkingový večer Profibabinec v Liberci - setkání podnikavých žen.
Kuchaři do domu ve spolupráci s exkluzivní stylovou restauraci PARK pomohli zajistit luxusní raut na 1. libereckém Profibabinci. O raut se postaral tým kuchařů pod vedením oceněného VIP kuchaře a gastromanažera pana Norberta Hojdy. Mistr kuchař je dlouholetým členem prestižního Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Je držitelem mnoha významných kuchařských medailí ze světa i domova. Účastní se s Národním týmem již popáté světové kulinářské olympiády, letos opět v Singapuru. Pan Hojda spolupracuje podle svých možností s Kuchaři do domu.
 
Krásná stylová restaurace PARK je provozována již čtvrtým rokem. Na vzhledu této restaurace se podílel Miroslav Masák, významný liberecký architekt, poradce prezidenta Václava Havla, podílel se též na nové koncepci Pražského hradu. Interiér provozovatel restaurace vyzdobil nevšední dekorací – 6.500 knihami. Jedná se o antikvariát knih, zejména lexikonů českých, francouzských, rakouských.
Delikatesy na rautu byly dokonce umělecky servírovány právě na těchto knihách. Na vynikajícím rautu si všichni moc pochutnali. Restaurace PARK dokázala, že umí připravit rauty na vysoké úrovni. Denní nabídka jídel restaurace obsahuje podobnou skladbu pokrmů jako na rautu. Budeme se sem rádi vracet na dobré jídlo.
Společnost Kuchaři do domu propaguje a pracuje pouze s vysoce kvalitními restauracemi, jejich provozovateli a mistry kuchaři. Je nám ctí pracovat s těmito vysokými profesionály také v Liberci.
 
 
Ženy-podnikatelky si celkově užily večer plný zábavy – golfový turnaj, zajímavých informací, nových kontaktů pro podnikání, dárků a výborného jídla ve společnosti stejně pozitivně naladěných žen. Krásný večer si užily díky sympatickým organizátorům a majitelům franšízy Empiria 21 Ondřeje Choce a Ondřeje Dušánka. Oba akci vtipně a neformálně moderovali, takže dokázali vytvořit milou a přátelskou atmosféru.

Dámy z Liberecka i Prahy byly tak nadšené, že se již nyní hlásí na další podnikatelské akce Empiria 21 v Liberci.
Těšíme se na Vás a další báječné setkání aktivních podnikatelů a podnikatelek v Liberci!

REFERENCE NA RAUT S KUCHAŘI DO DOMU NA FACEBOOKU:
ZDE
Empiria 21 -  https://www.facebook.com/empiria21liberecturnov/posts/1821521971476315

Kuchaři do domu jako partner podnikatelské akce:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=762803877247983&id=100005551334689
 
Fotogalerie
Luxusní rauty s Kuchaři do domu. foto: www.KuchariDoDomu.cz Luxusní rauty: Kuchaři do domu organizují na podnikatelské akce pro klub Empiria 21 výjimečné rauty Restaurace Park Liberec, foto: archiv www.KuchariDoDomu.cz Restaurace Park Liberec, foto: archiv www.KuchariDoDomu.cz Gurmánský raut s Kuchaři do domu na podnikatelské akci, foto: archiv Kucharidodomu.cz Zážitkový raut s Kuchaři do domu na podnikatelské akci, foto: Kucharidodomu.cz Kuchaři do domu spolupracují s podnikatelskými kluby a oraganizují zážitkové rauty, foto: archiv www.KuchariDoDomu.cz Gurmánský raut s Kuchaři do domu na podnikatelské akci 1.Profibabinec, foto: archiv www.KuchariDoDomu.cz Gurmánský raut s Kuchaři do domu na podnikatelské akci 1.Profibabinec klubu Empiria 21, foto: archiv www.KuchariDoDomu.cz Partneři 1. Profibabnce v Liberci, foto: archiv KuchariDoDomu.cz Sladké občerstvení s Kuchaři do domu foto: archiv www.KuchariDoDomu.cz Tombola na 1.Profibabinci
Ostatní

Hostinec a penzion V Holi

Hostinec a penzion V Holi se nachází v Průhonicích, v atraktivní lokalitě Prahy. Hostinec s ubytováním provozuje špičkový známý šéfkuchař a bývalý gastromanažer několika pražských restaurací - Ondřej Koubek.

čtěte více...

Recenze: Firemní grilování s ověřenými Kuchaři do domu

Čtete recenze? Jsme blázni do vaření a gastronomie. Spolupracujeme již 7 let s ověřenými renomovanými šéfkuchaři, kteří svou práci milují. Lásku k vaření a gastronomii zcela předávají svým zákazníkům. Přečtěte si recenzi zákazníka.

čtěte více...

Penzion Matula v Krkonoších: Relaxační teambuildingy a workshopy vaření

Užijte si v Penzionu Matula relaxační teambuilding nebo workshop vaření pod vedením renomovaného šéfkuchaře Martina Bezchleby. S ubytováním, restaurací s domácí kuchyní, barem, grilováním na terase a relaxem v krkonošské přírodě.

čtěte více...

Online kurz vaření 3 chodového menu: Vařte společně s TOP šéfkuchařem!  

Naučte se vařit jako šéfkuchař. Vařte 3 chodové menu na online kurzu vaření v přímém přenosu s TOP šéfkuchařem. Stačí se jen online připojit. Suroviny si sami běžně nakoupíte. Šéfkuchař vaří s vámi, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti.

čtěte více...

4 online kurzy vaření: Vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem!

Užijte si online kurz vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem. Vaří s vámi, radí, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti. Vyberte si ze 4 druhů oblíbených mezinárodních kuchyní. Kulinářský teambuilding pro firmy i veřejnost.

čtěte více...

3 online kurzy vaření: asijská, italská, 4 evropské kuchyně

Kulinářský temabuilding bude! Nudíte se doma? Rádi vaříte? Vyberte si a užijte online kurz vaření s certifikovaným šéfkuchařem. Vyberte si svou oblíbenou kuchyni.

čtěte více...

Online kurz s králem sushi! Vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu

Plánujete teambuilding nebo firemní večírek v době koronaviru? Na online kurzu s králem sushi si užijte vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu. Naučíte se přípravě sushi.

čtěte více...

Doučování Liberec: Český jazyk ZŠ

Hledáte doučování pro vaše dítě? Kontaktujte nás! Poskytujeme individuální doučování českého jazyka v Liberci. Rádi doučíme český jazyk ZŠ.

čtěte více...

Pěkná reference: Rozlučka se svobodou s Kuchaři do domu

Krásné reference zákazníků na službu Kuchaři do domu nás vždy těší. Pěkná reference, rozlučka se svobodou je dalším potvrzením kvalitních služeb. Sympatický špičkový šéfkuchař pan Procházka je naprosto úžasný.
 

čtěte více...

Krásná reference zákazníka na kulinářské služby je ta nejlepší odměna. Přečtěte si ji!

Nadšení zákazníci jsou nejlepší referencí na kulinářské služby Kuchaři do domu a firem. Spolupracujeme nejen s ověřenými vysoce profesionálními kuchaři a lektory vaření, ale zároveň se sympatickými šéfkuchaři, kteří mají hezké chování k zákazníkům a příjemné vystupování.
 

čtěte více...

Zábavný relaxační kurz vaření na chatě: Vyberte si osobního lektora vaření

Rádi vaříte a učíte se novým věcem? Speciality mezinárodních kuchyní? Vařte společně s kuchařem domu a svými přáteli a užijte si zábavný relaxační kurz vaření na chatě. Parta přátel na vámi vybrané chatě vaří společně s šéfkuchařem.

čtěte více...

Relaxační víkendy s Kuchaři do domu

Milujte výborné jídlo? Jste unaveni po náročném týdnu? Relaxujte s osobním kuchařem, s Kuchaři do domu! Užijete si jednodenní kurz nebo víkend na chatě plný relaxace, zábavy, výborného jídla a sebevzdělávání v gastronomii.

čtěte více...

Catering na míru: Čerstvá kvalitní strava i diety do domu a kanceláří

Máte chuť na něco výborného? Řešíte speciální diety, kvalitní čerstvou stravu? Nemáte čas vařit? Využijte služby ověřených osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu! Vyberte si osobního kuchaře a catering!

čtěte více...

Reference zákazníka: Kurzy vaření mezinárodních kuchyní s kuchaři do domu

Certifikované lektory vaření mezinárodních kuchyní si můžete vybrat a objednat v seznamu osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu.cz. Kurzy vaření, lekce vaření probíhají přímo u zákazníka nebo gastrostudiu.

čtěte více...
Více z kategorie clanky naleznete ZDE