Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

Ostrá a jedinečná kuchařská show v Česku! Bušek vs Babica


Ilustrační fotografie
Opravdová a jedinečná cooking show v Česku! Bušek vs Babica. Rozzáříme vaše akce. K objednání na firemní akce, eventy, teambuildingy, food festivaly, společenské události. Pobavíme vás, vaše zaměstnance, hosty a účastníky.
 
Přijedeme za vámi nebo zajistíme prostory na akci. Podle přání zajistíme celý event na míru. Kvalitní catering, kompletní progarm, ozvučení, videoprojekci, kapelu a další požadavky. Probíhá ve spolupráci se známým producentem ČT, TV NOVA a TV PRIMA. 
 

BUŠEK vs BABICA
Ostrá a jedinečná kuchařská show v Česku

Martin Bušek, elitní šéfkuchař, který se specializuje na italskou kuchyni. Bývalý gastro manager čtyř úspěšných stylových restaurací na Václavském náměstí. Má mnohaletou praxi v luxusních stylových restauracích v ČR i zahraničí. Široce spolupracuje s médii a jako food stylista na vydávání známých kuchařek. Vystupoval například v pořadech TV NOVA Večeře s Naďou Konvalinkovou, TV Prima pořad Prima vařečka, na vydání kuchařské knihy Karolína, domácí kuchařka.

Jiří Babica měl svůj pořad Babicovy dobroty šest let na nejsledovanější televizi v zemi. Dva roky vystupoval v pořadu TV Barrandov Babica vs Sapík, pět let má svůj pořad na rádiu Frekvence 1. Svůj obrovský potenciál televizní hvězdy tedy Jiří Babica jasně prokázal. Díky svému pohodovému přístupu a přirozeným schopnostem jednoduše věci vysvětlit a názorně ukázat, získal důvěru všech, kteří se zajímají o domácí vaření. Lidé prostě věřili, že to zvládnou uvařit jako on, a že jim to bude chutnat.

 • Ta pravá neotřelá cooking show pro Vás
 • Dva mistři kuchaři proti sobě na jednom pódiu
 • Je lepší italská kuchyně nebo ta česká?
 • Vyzkoušejte si to na vlastní jazyk

Jak to bude probíhat?
• Každý kuchař si vybere nebo mu budou přiděleni tři zástupci z publika nebo zaměstnanci firmy.
• Kuchaři po dohodě s teamem připraví menu pro diváky.
• Team připraví společně s kuchaři předkrm, hlavní chod a dezert.
• Na přípravu pokrmu bude vždy časový limit. Jídlo bude připraveno pro cca 10 osob, které nakonec pokrm ohodnotí palcem nahoru nebo palcem dolů.

Druhá část programu „Rychlá pánev“
• Soutěž v házení na pánvi
• Ukázka jak to dělají mistři
• Soutěž dvou párů v házení frittelle

Přejete si další služby?
Catering, hudbu, zajištění prostor na vaši akci, další program, event na klíč včetně produkce, videoprodukci? Kompletně zajistíme vaši akci s produkcí a natáčením. Spolupracujeme se známým producentem ČT, TV NOVA a TV Prima.
Máte jiné dotazy nebo přání? Kontaktujte nás.

VIDEO k akci je ZDE. 
Další informace zde.
Chcete se na něco zeptat? Rádi Vám odpovíme. Tel. - +420 777 136 103, info@kucharidodomu.cz .

ZADAT POPTÁVKU ZDE
 

KUCHAŘI DO DOMU PATŘÍ MEZI ŠPIČKY VE SVÉM OBORU!
Potřebujete jiné exkluzivní kulinářské služby?
Catering, raut, kulinářské programy a tematické večery, VIP kuchaře, členy Národního týmu AKC ČR a mistry světa 2018, certifikované lektory vaření, gastroporadce, TOP cateringové služby, kurzy vaření a workshopy, kuchaře-cizince, vaření až 25 světových kuchyní.
 

Vyberte si mistra kuchaře nebo catering v největším seznamu KuchariDoDomu.cz.
 

Jubilea *Svatby *Eventy *Teambuildingy *Firemní akce *Výročí firmy *Recepce *Bankety *Festivaly *Promo akce *Párty *Degustační večeře *Městské a lidové slavnosti *Eventy a akce na klíč  *Produkce a natáčení

Informace: Ivana Bachtíková, 777136103, info@kucharidodomu.cz, www.KuchariDoDomu.cz
ZADEJTE POPTÁVKU: ZDE

Špičkoví a elitní šéfkuchaři v ČR vaří společně s televizními oblíbenými kuchaři i diváky!
Vaření je vášeň, zábava a umění!

Vaření*Zábava*Soutěže*Show

Vaše nezapomenutelné eventy bez starostí! Milujeme dobré jídlo, máme rádi show!

Fotogalerie
Martin Bušek - elitní gastro manager, Ostrá a jedinečná kuchařská show v Česku, foto: kucharidodomu.cz Jiří Babica - oblíbený televizní kuchař, Ostrá a jedinečná kuchařská show v Česku, foto: kucharidodomu.cz Bušek vs Babica, Ostrá a jedinečná kuchařská show v Česku, foto: kucharidodomu.cz Natáčení, Ostrá a jedinečná kuchařská show v Česku, foto: kucharidodomu.cz
Ostatní

Hostinec a penzion V Holi

Hostinec a penzion V Holi se nachází v Průhonicích, v atraktivní lokalitě Prahy. Hostinec s ubytováním provozuje špičkový známý šéfkuchař a bývalý gastromanažer několika pražských restaurací - Ondřej Koubek.

čtěte více...

Recenze: Firemní grilování s ověřenými Kuchaři do domu

Čtete recenze? Jsme blázni do vaření a gastronomie. Spolupracujeme již 7 let s ověřenými renomovanými šéfkuchaři, kteří svou práci milují. Lásku k vaření a gastronomii zcela předávají svým zákazníkům. Přečtěte si recenzi zákazníka.

čtěte více...

Penzion Matula v Krkonoších: Relaxační teambuildingy a workshopy vaření

Užijte si v Penzionu Matula relaxační teambuilding nebo workshop vaření pod vedením renomovaného šéfkuchaře Martina Bezchleby. S ubytováním, restaurací s domácí kuchyní, barem, grilováním na terase a relaxem v krkonošské přírodě.

čtěte více...

Online kurz vaření 3 chodového menu: Vařte společně s TOP šéfkuchařem!  

Naučte se vařit jako šéfkuchař. Vařte 3 chodové menu na online kurzu vaření v přímém přenosu s TOP šéfkuchařem. Stačí se jen online připojit. Suroviny si sami běžně nakoupíte. Šéfkuchař vaří s vámi, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti.

čtěte více...

4 online kurzy vaření: Vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem!

Užijte si online kurz vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem. Vaří s vámi, radí, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti. Vyberte si ze 4 druhů oblíbených mezinárodních kuchyní. Kulinářský teambuilding pro firmy i veřejnost.

čtěte více...

3 online kurzy vaření: asijská, italská, 4 evropské kuchyně

Kulinářský temabuilding bude! Nudíte se doma? Rádi vaříte? Vyberte si a užijte online kurz vaření s certifikovaným šéfkuchařem. Vyberte si svou oblíbenou kuchyni.

čtěte více...

Online kurz s králem sushi! Vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu

Plánujete teambuilding nebo firemní večírek v době koronaviru? Na online kurzu s králem sushi si užijte vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu. Naučíte se přípravě sushi.

čtěte více...

Doučování Liberec: Český jazyk ZŠ

Hledáte doučování pro vaše dítě? Kontaktujte nás! Poskytujeme individuální doučování českého jazyka v Liberci. Rádi doučíme český jazyk ZŠ.

čtěte více...

Pěkná reference: Rozlučka se svobodou s Kuchaři do domu

Krásné reference zákazníků na službu Kuchaři do domu nás vždy těší. Pěkná reference, rozlučka se svobodou je dalším potvrzením kvalitních služeb. Sympatický špičkový šéfkuchař pan Procházka je naprosto úžasný.
 

čtěte více...

Krásná reference zákazníka na kulinářské služby je ta nejlepší odměna. Přečtěte si ji!

Nadšení zákazníci jsou nejlepší referencí na kulinářské služby Kuchaři do domu a firem. Spolupracujeme nejen s ověřenými vysoce profesionálními kuchaři a lektory vaření, ale zároveň se sympatickými šéfkuchaři, kteří mají hezké chování k zákazníkům a příjemné vystupování.
 

čtěte více...

Zábavný relaxační kurz vaření na chatě: Vyberte si osobního lektora vaření

Rádi vaříte a učíte se novým věcem? Speciality mezinárodních kuchyní? Vařte společně s kuchařem domu a svými přáteli a užijte si zábavný relaxační kurz vaření na chatě. Parta přátel na vámi vybrané chatě vaří společně s šéfkuchařem.

čtěte více...

Relaxační víkendy s Kuchaři do domu

Milujte výborné jídlo? Jste unaveni po náročném týdnu? Relaxujte s osobním kuchařem, s Kuchaři do domu! Užijete si jednodenní kurz nebo víkend na chatě plný relaxace, zábavy, výborného jídla a sebevzdělávání v gastronomii.

čtěte více...

Catering na míru: Čerstvá kvalitní strava i diety do domu a kanceláří

Máte chuť na něco výborného? Řešíte speciální diety, kvalitní čerstvou stravu? Nemáte čas vařit? Využijte služby ověřených osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu! Vyberte si osobního kuchaře a catering!

čtěte více...

Reference zákazníka: Kurzy vaření mezinárodních kuchyní s kuchaři do domu

Certifikované lektory vaření mezinárodních kuchyní si můžete vybrat a objednat v seznamu osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu.cz. Kurzy vaření, lekce vaření probíhají přímo u zákazníka nebo gastrostudiu.

čtěte více...
Více z kategorie clanky naleznete ZDE