Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

EVENTY: Show Bušek vs Babica! Ta pravá neotřelá cooking show pro vás


Ilustrační fotografie

Milujete dobré jídlo? Máte rádi show? Je to tady!
BUŠEK vs BABICA! OPRAVDU OSTRÁ A JEDINEČNÁ KUCHAŘSKÁ SHOW V ČESKU!

Plánujete event, firemní akci, festival? Chcete si výborně pochutnat a zároveň skvěle pobavit? ROZZÁŘÍME VAŠE AKCE! Kuchařská show Bušek vs Babica je ta pravá neotřelá cooking show na vaše eventy.

Dva kuchaři na jednom pódiu, vaření v družstvech, česká vs italská kuchyně, soutěží diváci, vaši zaměstnanci, podřízení vs nadřízení...
 

Martin Bušek, elitní šéfkuchař a bývalý dlouholetý gastromanager čtyř stylových restaurací na Václavském náměstí, známý foodstylista a člen představenstva významné gastrospolečnosti, představuje špičku v oboru. Miluje italskou kuchyni a Itálii. Každoročně pravidelně absolvuje stáže v Itálii, kde rád vaří s italskými mistry kuchaři.

Víte, že po Martinovi Buškovi je dokonce pojmenována italská restaurace na Václaváku? Jedná se o italskou restauraci Buschetto (odvozeno od jména Bušek) - Ristorante italiano Buschetto. Zde si mohou zákazníci pochutnat nejen na pizze, ale dalších výborných delikatesách italské kuchyně.

Martin je příjemný charismatický šéfkuchař, který úspěšně vede svůj velký tým kuchařů ve všech restuaracích. Je velmi kreativní a rád vymýšlí recepty.
S potěšením předvádí své umění a talent při live cooking a gastro show na firemních akcích a food festivalech. Zábava a kreativita při vaření nadchne všechny diváky a účastníky akce. Vypráví kulinářské zážitky ze svých stáží v zahraničí.
 

Jiří Babica - profesionální kuchař, mediálně oblíbený televizní kuchař a showman se vyučil v oboru gastronomie. Svou praxi získal v nejluxusnějších pražských hotelích – devět let v hotelu Alcron, dále Ambassador, Palace. Cenné zkušenosti získal 15 letým vařením ve vyhlášené restauraci v Německu a jako kuchař na cestách procestoval téměř celý svět a kontinenty. Hovoří několika světovými jazyky. Vydal vlastní velmi úspěšnou kuchařku.
 
Sympatický lidový kuchař se pravidelně šest let objevoval na TV Nova v pořadu Babicovy dobroty a TV Barrandov v pořadu Babica vs. Sapík.
Jeho kreativní způsob vaření, prezentace pokrmů vzbudily velké emoce a diskuse u odborné a laické veřejnosti. Říká, že recept není bible, vaříme podle lednice a běžně dostupných surovin. Vaříme pro všechny.
Vaří s humorem, vtipné hlášky mistra kuchaře Babici oblétly celý internet. Zaujal svým pohodovým přístupem, schopností vysvětlit věci jednoduše a ukázat, že lidé doma zvládnou uvařit výborné pokrmy jako profesionální kuchaři. Lidé vyzkoušeli chutné Babicovy recepty a nakoupili stovky tisíc výtisků úspěšné kuchařky Babicovy dobroty.
 

Nedrží se přesných receptů michelinských kuchařů, nebojí se experimentovat, vytváří vlastní originální recepty, používá kvalitní české a regionální suroviny.

Jirka je velmi oblíbený u široké veřejnosti především svým přátelským chováním a lidským přístupem k zákazníkům, účastníkům akcí.  Pro ty, co milují vaření a báječné jídlo. Vždy slušně s úsměvem! Lidé ho proto milují.

Jak to bude probíhat? Podívejte se: ZDE
Video zhlédnete: ZDE

Objednejte si na vaši akci, event, teambuilding, festival PRAVOU OSTROU COOKING SHOW!
Zadejte poptávku: ZDE

*KUCHAŘI DO DOMU PATŘÍ MEZI ŠPIČKY V OBORU! Spolupracují s elitními šéfkuchaři a nejlepšími kuchaři v ČR a také s nejznámějšími televizními kuchaři.
Vaření je vášeň, zábava a umění! Králové české gastronomie a největší showman!

Potřebujete jiné exkluzivní kulinářské služby?
Catering, kulinářské programy a tematické večery, VIP kuchaře, členy Národního týmu AKC ČR a mistry světa 2018, certifikované lektory vaření, gastroporadce, TOP cateringové služby, kurzy vaření a workshopy, kuchaře-cizince, vaření až 25 světových kuchyní.
 
Vyberte si mistra kuchaře nebo catering v největším seznamu KuchariDoDomu.cz.
 
*Jubilea *Svatby *Eventy *Teambuildingy *Firemní akce *Výročí firmy *Recepce *Bankety *Festivaly *Promo akce *Párty *Degustační večeře *Městské a lidové slavnosti *Eventy a akce na klíč  *Produkce a natáčení
Kompletně zajistíme vaši akci s produkcí a natáčením. Spolupracujeme se známým producentem ČT, TV NOVA a TV Prima.


Máte jiné dotazy nebo přání? Kontaktujte nás.
Informace: Ivana Bachtíková, info@kucharidodomu.cz, 777136103
Zadejte poptávku: www.KuchariDoDomu.cz.

Fotogalerie
Kuchařská show Bušek vs Babica, foto: www.KuchariDoDomu.cz Cooking show Bušek vs Babica, foto: www.KuchariDoDomu.cz Pravá cooking show Bušek vs Babica na eventy, foto: www.KuchariDoDomu.cz EVENTY: Show Bušek vs Babica! Ta pravá neotřelá cooking show, foto: KuchariDoDomu.cz Cooking show Bušek vs Babica, certifikáty Martina Buška,  foto: www.KuchariDoDomu.cz Cooking show Bušek vs Babica na firemní akce, certifikáty Martina Buška, foto: www.KuchariDoDomu.cz Italská restaurace Buschetto, foto: www.KuchariDoDomu.cz Cooking show Bušek vs Babica, foto: www.KuchariDoDomu.cz
Ostatní

Hostinec a penzion V Holi

Hostinec a penzion V Holi se nachází v Průhonicích, v atraktivní lokalitě Prahy. Hostinec s ubytováním provozuje špičkový známý šéfkuchař a bývalý gastromanažer několika pražských restaurací - Ondřej Koubek.

čtěte více...

Recenze: Firemní grilování s ověřenými Kuchaři do domu

Čtete recenze? Jsme blázni do vaření a gastronomie. Spolupracujeme již 7 let s ověřenými renomovanými šéfkuchaři, kteří svou práci milují. Lásku k vaření a gastronomii zcela předávají svým zákazníkům. Přečtěte si recenzi zákazníka.

čtěte více...

Penzion Matula v Krkonoších: Relaxační teambuildingy a workshopy vaření

Užijte si v Penzionu Matula relaxační teambuilding nebo workshop vaření pod vedením renomovaného šéfkuchaře Martina Bezchleby. S ubytováním, restaurací s domácí kuchyní, barem, grilováním na terase a relaxem v krkonošské přírodě.

čtěte více...

Online kurz vaření 3 chodového menu: Vařte společně s TOP šéfkuchařem!  

Naučte se vařit jako šéfkuchař. Vařte 3 chodové menu na online kurzu vaření v přímém přenosu s TOP šéfkuchařem. Stačí se jen online připojit. Suroviny si sami běžně nakoupíte. Šéfkuchař vaří s vámi, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti.

čtěte více...

4 online kurzy vaření: Vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem!

Užijte si online kurz vaření v přímém přenosu s šéfkuchařem. Vaří s vámi, radí, odpovídá na dotazy a vypráví zajímavosti. Vyberte si ze 4 druhů oblíbených mezinárodních kuchyní. Kulinářský teambuilding pro firmy i veřejnost.

čtěte více...

3 online kurzy vaření: asijská, italská, 4 evropské kuchyně

Kulinářský temabuilding bude! Nudíte se doma? Rádi vaříte? Vyberte si a užijte online kurz vaření s certifikovaným šéfkuchařem. Vyberte si svou oblíbenou kuchyni.

čtěte více...

Online kurz s králem sushi! Vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu

Plánujete teambuilding nebo firemní večírek v době koronaviru? Na online kurzu s králem sushi si užijte vaření s šéfkuchařem v přímém přenosu. Naučíte se přípravě sushi.

čtěte více...

Doučování Liberec: Český jazyk ZŠ

Hledáte doučování pro vaše dítě? Kontaktujte nás! Poskytujeme individuální doučování českého jazyka v Liberci. Rádi doučíme český jazyk ZŠ.

čtěte více...

Pěkná reference: Rozlučka se svobodou s Kuchaři do domu

Krásné reference zákazníků na službu Kuchaři do domu nás vždy těší. Pěkná reference, rozlučka se svobodou je dalším potvrzením kvalitních služeb. Sympatický špičkový šéfkuchař pan Procházka je naprosto úžasný.
 

čtěte více...

Krásná reference zákazníka na kulinářské služby je ta nejlepší odměna. Přečtěte si ji!

Nadšení zákazníci jsou nejlepší referencí na kulinářské služby Kuchaři do domu a firem. Spolupracujeme nejen s ověřenými vysoce profesionálními kuchaři a lektory vaření, ale zároveň se sympatickými šéfkuchaři, kteří mají hezké chování k zákazníkům a příjemné vystupování.
 

čtěte více...

Zábavný relaxační kurz vaření na chatě: Vyberte si osobního lektora vaření

Rádi vaříte a učíte se novým věcem? Speciality mezinárodních kuchyní? Vařte společně s kuchařem domu a svými přáteli a užijte si zábavný relaxační kurz vaření na chatě. Parta přátel na vámi vybrané chatě vaří společně s šéfkuchařem.

čtěte více...

Relaxační víkendy s Kuchaři do domu

Milujte výborné jídlo? Jste unaveni po náročném týdnu? Relaxujte s osobním kuchařem, s Kuchaři do domu! Užijete si jednodenní kurz nebo víkend na chatě plný relaxace, zábavy, výborného jídla a sebevzdělávání v gastronomii.

čtěte více...

Catering na míru: Čerstvá kvalitní strava i diety do domu a kanceláří

Máte chuť na něco výborného? Řešíte speciální diety, kvalitní čerstvou stravu? Nemáte čas vařit? Využijte služby ověřených osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu! Vyberte si osobního kuchaře a catering!

čtěte více...

Reference zákazníka: Kurzy vaření mezinárodních kuchyní s kuchaři do domu

Certifikované lektory vaření mezinárodních kuchyní si můžete vybrat a objednat v seznamu osobních šéfkuchařů Kuchaři do domu.cz. Kurzy vaření, lekce vaření probíhají přímo u zákazníka nebo gastrostudiu.

čtěte více...
Více z kategorie clanky naleznete ZDE