Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

Tvarůžková roláda na pivu


Ilustrační fotografie

Vyzkoušeli jste vaření pokrmů s pivem? Milujete rolády? Nechte se inspirovat. Tento recept připravil vysoce profesionální kuchař Jiří Petermann. Na pivo Ferdinand nedá dopustit. Je vynikající nejen na zapití pokrmů, ale je také vhodnou ingrediencí v receptech. Vyzkoušejte a nebudete litovat.


Budete potřebovat:
500 g hovězí kýty, 100 g tvarůžků, 150 g anglické slaniny, 500 ml světlého piva Ferdinand, vejce, cibule, lžíce francouzské hořčice, olej, sůl, pepř


Postup:
Nakrájíme si cibuli, zpěníme ji na oleji, přidáme vajíčka a usmažíme je. Z hovězí kýty si vytvoříme větší plát masa, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme francouzskou hořčicí, a poklademe plátky šunky, kousky tvarůžků a usmaženými vajíčky. Roládu zabalíme, převážeme nití, osolíme a opepříme . Zprudka orestujeme z každé strany a dáme do pekáče, podlijeme pivem, přikryjeme a dusíme v troubě do měkka. Při dušení roládu místy podlijeme. Po upečení zjemníme šťávu máslem. Podáváme s bramborem nebo bramborovým pyré.

Dobré chutnání!
Autor: Šéfkuchař Jiří Petermann
Zdroj: www.kucharidodomu.cz

Tento recept a další pokrmy české a mezinárodní kuchyně Vám exkluzivně připraví vysoce profesionální kuchař do domu Jiří Petermann na Vašich rodinných oslavách nebo firemních akcích.
Mistr kuchař sestaví menu podle Vašeho přání, podle Vaší oblíbené světové kuchyně, nakoupí, navaří, naservíruje a uklidí po sobě. Může Vás také pobavit při své kulinářské show nebo Vás naučí vařit a poskytne lekce vaření přímo u Vás.

Celou akci profesionálně připraví na klíč, bez práce a bez starostí pro Vás. Kompletně se o Vás a Vaše hosty postará. Přijede za Vámi kamkoliv. Své služby poskytuje po celé ČR.
Vyzkoušejte mimořádné kulinářské zážitky a objednejte si mistra kuchaře zde. Nebo zadejte vaši poptávku na kuchaře nebo catering či lekce vaření přímo ZDE.
Víte, že můžete objednat také originální DÁRKOVÉ POUKAZY na Gurmánské zážitky nebo Lekce vaření nebo Romantickou večeři? Objednávka dárkových poukazů je ZDE. Dárkové poukazy poskytujeme v tištěné nebo elektronické podobě.

Fotogalerie
Vysoce profesionální kuchař do domu z Moravy pan Jiří Petermann Mistr kuchař, foto: archiv Kucharidodomu.cz
Ostatní

Domácí recept: Moučník Margot

Milujete tyčinku Margot? Čokoládu? Přinášíme tip na skvělý nedělní moučník. Vláčný moučník má chuť právě jako tato tyčinka. Moučník na hrnky je rychle hotový.

čtěte více...

Mexická quesadilla s kuřecím masem a česnekovým dipem

Mexická quesadilla s kuřecím masem je oblíbeným pokrmem dospělých i dětí. Domácí je domácí. Rychlá příprava, čerstvé suroviny, vynikající chuť. Kaloricky i výživově přijatelné. Náplň obsahuje hodně zeleniny, kuřecí maso a zakysaný výrobek.

čtěte více...

Makovec Zdenka: Konec suchým moučníkům!

Milujete mák? Také nesnášíte suché drobivé buchty? Tento recept na hrnky mám od své dlouholeté kamarádky Zdenky. Překvapil mě svou vláčnostíí a jednoduchostí. Na návštěvě mi moc chutnal, tak jsem ji okamžitě požádala o recept.

čtěte více...

Luxusní bublanina Petruška: Vláčná!

Zdají se vám všechny bublaniny suché? Vždycky jsem je nesnášela, protože mi kousky vázly v krku. Luxusní rychlá vláčná bublanina je od kamarádky Petry. Od té doby pečeme bublaninu. Vyzkoušejte ji!

čtěte více...

Ovocná buchta s drobenkou: Na lžíce!

Rychlá výborná ovocná buchta. Bez vážení, na lžíce. Upečte si moučník rychle kdekoliv a kdykoliv. Ovoce se používá podle sezóny nebo použijete z mrazáku či zavařené.

čtěte více...

Zapečené brambory s rajčaty, salámem a smetanou

Lámete si hlavu, co zase uvařit? Tento rychlý recept z jednoho pekáče využijete, když vám zbydou uvařené brambory od oběda. Jednoduchý chutný recept pro vaše mlsné jazýčky.

čtěte více...

Bílá houbová polévka babičky Aničky: Nejlepší na světě!

Bílá houbová polévka babičky Aničky je nejlepší na světě! Připomíná mi dětství. Žádnou lepší jsem nikde neochutnala a zatím tento recept nebyl překonán. Recept se předává z generace na generaci.

čtěte více...

Honzíkova čokoládová nejoblíbenější buchta: Vláčná rychlovka na hrnky!

Oblíbená čokoládová hrníčková vláčná buchta nejvíce chutná našemu Honzíkovi. Milujete čokoládu? Vláčné moučníky? Tak tento recept je právě pro vás. Lahodná mléčná čokoláda a málo piškotu.

čtěte více...

TOP recept: Cuketový masový kornoutek s bramborovou kaší

Vyzkoušíte TOP recept od nejpopulárnějšího televizního mistra kuchaře Jiřího Babici? Znáte pořady Babicovy dobroty a Babica vs Sapík?
Mistr kuchař připravil tento originální recept.

čtěte více...

Babicovy recepty: Bylinková sekaná ve formě beránka s vejci

Jeden z nejoblíbenějších televizních kuchařů Jiří Babica je vyučen v oboru gastronomie. Praxi získal v nejprestižnějších hotelích jako Alcron, Palace, hotel Ambassador. Babicovy originální recepty jsou velmi oblíbené a chutné.

čtěte více...

Jiří Babica: Jehněčí kolínka s máslovou dýní a restovaným bramborem

Vyzkoušejte recept od nejznámějšího televizního lidového kuchaře Jiřího Babici. Znáte TV pořady Babicovy dobroty a Babica vs Sapík? Mistr kuchař pro nás připravil a nafotil vlastní originální vynikající recept na jehněčí kolínka. 

čtěte více...

TOP recept na grilování: Vepřová krkovice na pomerančích s brusinkami

TOP recept na grilování Vepřová krkovice na pomerančích s brusinkami připravil VIP kuchař do domu Martin Bušek. Renomovaný šéfkuchař působí jako gastromanažer čtyř stylových restaurací na Václavském náměstí.

čtěte více...

Dezert: Domácí levandulový jogurt, teplá kobliha, tvarohová zmrzlina

Tento chutný originální dezert připravil na zážitkové gurmánské akci Degustace parfémů s 6 chodovou gurmánskou večeří mistr kuchař Jakub Hirsch. Degustační večeře se konala ve 4* hotelu Schwaiger v Praze.

čtěte více...

Plněná žraločí zádová partie krevetovo-lanýžovým haše, přelévaná omáčkou Rouille

Plněná žraločí zádová partie krevetovo-lanýžovým haše, přelévaná omáčkou Rouille a doplněná růží ze sušené iberijské šunky je luxusní pokrm. Tento pokrm vám připraví VIP kuchař do domu Petr Škarda.
 

čtěte více...

Telecí plátky s liškovým krémem na fíkovém carpacciu

Recept od VIP kuchaře do domu.Telecí maso je velmi jemné. Exkluzivní kombinace lišek, fíků, italského vína dodá tomuto pokrmu originální chuť. Vyzkoušejte neobvyklou kombinaci surovin a užijte si gastronomický zážitek.

čtěte více...
Více z kategorie recepty naleznete ZDE