Kuchaři do domu
Největší seznam osobních kuchařů a firem k pronajmutí na Vaše akce
Jsme členy Hospodářské komory.
AKC ČR AKC ČR a WACS

TOP recept na grilování: Vepřová krkovice na pomerančích s brusinkami


Ilustrační fotografie
TOP recept na grilování Vepřová krkovice na pomerančích s brusinkami připravil VIP kuchař do domu Martin Bušek. Renomovaný šéfkuchař působí jako gastromanažer čtyř stylových restaurací na Václavském náměstí. Patří mezi specialisty italské kuchyně. Je po něm pojmenována dokonce restaurace Ristorante Italiano Buschetto. Provozuje také pivnici Antošova krčma ve Slaném. Jako významný foodstylista se podílí na vydávání známých kuchařek a vařil v televizních pořadech.

Aktuálně společně připravujeme velkou kuchařskou show Bušek vs Babica pod názvem "Králové české gastronomie a největší showman."


Budete potřebovat:
Příprava cca 40 minut bez uležení
4 porce
800 g vepřové krkovice bez kosti
Sůl
Pepř
2 lžíce olivového oleje
150 g brusinkového kompotu
Snítka tymiánu
2 pomeranče
50 ml. jablečného džusu 100 %
100 g šalotky
Špetka chilli

Popis:
Nejdříve si připravíme marinádu a to tak, že do misky si dáme šťávu z jednoho pomeranče, jablečný džus, natrhaný tymián, pepř, špetku chilli, 50 g brusinek a olej vše společně promícháme.
Z krkovice si uděláme 4 porce, poté je lehce naklepeme, osolíme a vložíme do připravené marinády. Přidáme celou oloupanou šalotku a necháme nejlépe přes noc odpočinou v chladu.
Takto připravenou krkovici druhý den, grilujeme cca 10 – 15 minut (dle teploty na grilu). Společně s krkovicí si ugrilujeme plátky pomeranče a marinovanou šalotku.

Autor: Martin Bušek

Tento recept a další delikatesy české a mezinárodní kuchyně Vám exkluzivně připraví VIP kuchař do domu Martin Bušek na Vašich rodinných oslavách, svatbách, firemních a společenských akcích.
Mistr kuchař sestaví menu podle Vašeho přání, podle Vaší oblíbené světové kuchyně, nakoupí, navaří, naservíruje a uklidí. Může Vás také pobavit při své kulinářské show nebo Vás naučí vařit a poskytne lekce vaření přímo u Vás.
Celou akci profesionálně připraví na klíč, bez práce a bez starostí pro Vás. Kompletně se o Vás a Vaše hosty postará. Přijede za Vámi kamkoliv. Své služby poskytuje po celé ČR.

Užijte si mimořádné kulinářské zážitky a objednejte si mistra kuchaře Martina Buška ZDE.
Nebo zadejte vaši poptávku na kuchaře, catering či lekce vaření přímo ZDE.
 
Víte, že můžete objednat také originální DÁRKOVÉ POUKAZY na Gurmánské zážitky s osobním kuchařem nebo Lekce vaření?
Objednávka dárkových poukazů je ZDE. Dárkové poukazy poskytujeme v tištěné nebo elektronické podobě.
Ostatní

Šťavnatý recept: Zapečená vepřová krkovička

Šťavnatá krkovička pečená s lečem, šunkou, slaninou, sýrem má pikantní chuť. Tento recept milují ti, kteří upřednostňují krkovičku přesto, že patří mezi tučnější, ale šťavnatý druh masa. Vyzkoušejte recept!

čtěte více...

Kefírová buchta s rumovo-čokoládovou polevou

Nejlepší kefírovka, kterou jsem z mnoha receptů ochutnala. Receptů na kefírovou buchtu je nepřeberné množství. Žádný mě nenadchnul. Až na tento výborný recept. Vyzkoušejte ho!

čtěte více...

Rychlý recept: Sýrové tortellini

Milujete italskou kuchyni? Chutná rychlá jídla? Nemáte čas vařit? Vyzkoušejte tento výborný domácí recept. Překvapí vás vynikající chuť. Nezapomeňte koupit pórek a nivu.

čtěte více...

Domácí recept: Moučník Margot

Milujete tyčinku Margot? Čokoládu? Přinášíme tip na skvělý nedělní moučník. Vláčný moučník má chuť právě jako tato tyčinka. Moučník na hrnky je rychle hotový.

čtěte více...

Mexická quesadilla s kuřecím masem a česnekovým dipem

Mexická quesadilla s kuřecím masem je oblíbeným pokrmem dospělých i dětí. Domácí je domácí. Rychlá příprava, čerstvé suroviny, vynikající chuť. Kaloricky i výživově přijatelné. Náplň obsahuje hodně zeleniny, kuřecí maso a zakysaný výrobek.

čtěte více...

Makovec Zdenka: Konec suchým moučníkům!

Milujete mák? Také nesnášíte suché drobivé buchty? Tento recept na hrnky mám od své dlouholeté kamarádky Zdenky. Překvapil mě svou vláčnostíí a jednoduchostí. Na návštěvě mi moc chutnal, tak jsem ji okamžitě požádala o recept.

čtěte více...

Luxusní bublanina Petruška: Vláčná!

Zdají se vám všechny bublaniny suché? Vždycky jsem je nesnášela, protože mi kousky vázly v krku. Luxusní rychlá vláčná bublanina je od kamarádky Petry. Od té doby pečeme bublaninu. Vyzkoušejte ji!

čtěte více...

Ovocná buchta s drobenkou: Na lžíce!

Rychlá výborná ovocná buchta. Bez vážení, na lžíce. Upečte si moučník rychle kdekoliv a kdykoliv. Ovoce se používá podle sezóny nebo použijete z mrazáku či zavařené.

čtěte více...

Zapečené brambory s rajčaty, salámem a smetanou

Lámete si hlavu, co zase uvařit? Tento rychlý recept z jednoho pekáče využijete, když vám zbydou uvařené brambory od oběda. Jednoduchý chutný recept pro vaše mlsné jazýčky.

čtěte více...

Bílá houbová polévka babičky Aničky: Nejlepší na světě!

Bílá houbová polévka babičky Aničky je nejlepší na světě! Připomíná mi dětství. Žádnou lepší jsem nikde neochutnala a zatím tento recept nebyl překonán. Recept se předává z generace na generaci.

čtěte více...

Honzíkova čokoládová nejoblíbenější buchta: Vláčná rychlovka na hrnky!

Oblíbená čokoládová hrníčková vláčná buchta nejvíce chutná našemu Honzíkovi. Milujete čokoládu? Vláčné moučníky? Tak tento recept je právě pro vás. Lahodná mléčná čokoláda a málo piškotu.

čtěte více...

TOP recept: Cuketový masový kornoutek s bramborovou kaší

Vyzkoušíte TOP recept od nejpopulárnějšího televizního mistra kuchaře Jiřího Babici? Znáte pořady Babicovy dobroty a Babica vs Sapík?
Mistr kuchař připravil tento originální recept.

čtěte více...

Babicovy recepty: Bylinková sekaná ve formě beránka s vejci

Jeden z nejoblíbenějších televizních kuchařů Jiří Babica je vyučen v oboru gastronomie. Praxi získal v nejprestižnějších hotelích jako Alcron, Palace, hotel Ambassador. Babicovy originální recepty jsou velmi oblíbené a chutné.

čtěte více...

Jiří Babica: Jehněčí kolínka s máslovou dýní a restovaným bramborem

Vyzkoušejte recept od nejznámějšího televizního lidového kuchaře Jiřího Babici. Znáte TV pořady Babicovy dobroty a Babica vs Sapík? Mistr kuchař pro nás připravil a nafotil vlastní originální vynikající recept na jehněčí kolínka. 

čtěte více...

Dezert: Domácí levandulový jogurt, teplá kobliha, tvarohová zmrzlina

Tento chutný originální dezert připravil na zážitkové gurmánské akci Degustace parfémů s 6 chodovou gurmánskou večeří mistr kuchař Jakub Hirsch. Degustační večeře se konala ve 4* hotelu Schwaiger v Praze.

čtěte více...
Více z kategorie recepty naleznete ZDE